נמשים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נמשים
    סיגל
    16/04/2008

היי איה,
    אני בת 25, ויש לי בעיה רצינית מאוד עם נמשים ונקודות חן בפנים.
    כשהייתי קטנה יותר הוריי לקחו אותי לרופאים מומחים ופרופסורים רבים לדעת ממה זה נובע, וכולם טענו שזה מחשיפה לשמש.
    היום, כשאני מסתכלת על ביתי בת השנה וחצי אני רואה שהם טעו טעות מרה משום שגם לה יוצאים המון נמשים, אבל בגוף, ועד כה היה חורף, אז איזו חשיפה לשמש כבר הייתה יכולה להיות לה, או לי בקטנותי? לאחרונה מעירים לי יותר מדי על הנמשים -שהיתרבו!
    ראיתי באתר המלצות למיניהן להבהרת הנמשים (בתקווה שזה יעזור לי), אבל לא מצויין היחס בפרטי המרשמים, אם תוכלי לעזור לי אהיה מאושרת עד הגג.

נ.ב.
    אשמח לקבל מרשמים/מתכונים נוספים מבטיחים יותר.
    בתודה רבה.
    סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשים

איה הוד
    16/04/2008

הי סיגל,

הלוואי ויכולתי לעזור לך.
    אני לא יודעת אל אילו מרשמים את מדברת אבל אני כן מבינה לפי מה שאת מתארת שמדובר במשהו גנטי ולכן איני יודעת מה כבר אפשר לעשות.
    אני גם מניחה שהשילוב של גנטיקה+שמש רק גורם להחמרה (וזה הגיוני שלאחרונה המצב החמיר מאחר ונכנסנו לתקופת הקיץ והשמש).
    לא הייתי אומרת שהשמש אחראית על זה, אבל היא בהחלט יכולה לתרום את חלקה להתרבות הנמשים.

רק עכשיו קראתי את תשובתה של שירי אלייך ואני חייבת להסכים עם כל מילה.

צר לי שלא הייתי לעזר,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו