גזים - תינוק בן חודש ושבוע

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• גזים - תינוק בן חודש ושבוע
    שרית
    22/04/2008

שלום רב,

יש לי ילד בן חודש ושבוע, במשך שבועיים רצופים הוא לא מפסיק לבכות כשאני אומרת לבכות הוא ישן בלילה אוכל סימלאק כל 3 שעות ובמשך היום יניקה (שאני לא אוכלת דברים שלא עושים גזים)
    וסימילק אבל הוא ישן מעט מאוד ואת רוב היום מעביר בבכי, ניגשתי למיון נמסר אחרי בדיקות וצילום בטן שזה גזים מרל"מ נמסר גזים,
    אמרו לי למרוח ערק בבטן, לא משהוא, רכשתי המון מוצרים להקל ה על הגזים אבל ללא תוצאות,
    תה בבונג מרכך מעט את הכאבים.

ברצוני לדעת רכשתי שמן לעיסוי בבטן השאלה שלי האם לעסות בבטן או בכף הרגל?
    ומה אתם ממליצים לי להקל על הילד?

אודה לכם על עזרתכם

שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים - תינוק בן חודש ושבוע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים בתינוק

איה הוד
    23/04/2008

שלום שרית,

בדיוק היום ניהלתי טיפול בנושא.
    מערכת העיכול של תינוק אינה שלמה. לוקח לה חצי שנה לערך להשלים את בנייתה.
    לכן, בגיל הזה יש נטייה גדולה מאוד לסבול מגזים ואלרגיות וכאבי בטן.
    הדבר הראשון והכי קריטי הוא לעבור להנקה מלאה ולזנוח כל תחליף חלב. אם זה בלתי אפשרי נסי למצוא תחליף שאינו על בסיס חלב או סויה.

הטיפול הוא בעצם בך - כי את המניקה.
    יש לשנות את התזונה שלך וזה ישפיע באופן ישיר על הגזים של תינוקך!!!

עיסוי לבטן (אפשר גם בכפות הרגליים) הוא רק חלק קטן מאוד מהטיפול בגזים אצל תינוקות. הוא יכול להקל משמעותית אבל לא לפתור את הבעיה.

בנוסף, ניתן לעשות שימוש בטיפות הומיאופתיות לגזים של ד"ר רקווק - היוועצי בבית מרקחת לגבי הטיפות הנכונות.

ניתןן לעשות שימוש בחליטות תה על בסיס שומר וקמומיל.
    גם עבורך.

חשוב: לעיתים גזים אינם בעיה של אוכל אלא של צורת אכילה. שימי לב האם הוא לא בולע אוויר בזמן האכילה או היניקה. אם כן, החליפי סוג בקבוק או פטמת בקבוק וודאי שהבנקה הוא תופס היטב את הפטמה.

מקווה שעזרתי,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו