מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשק המיני ירודשרית29/04/2008
אני אימא לילד בן 5 חודשים ואני מניקה אותו .מאז הלידה החשק המיני שלי ירוד,וזה פוגעה במערכת היחסים עם בעלי. כיצד אפשר להגביר את החשק המיני שלי? תעזרי לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשק מיני
איה הוד29/04/2008שלום שרית,
מצבך מובן ואת חולקת אותו עם עוד מיליוני נשים.
ישנם צמחי מרפא שמעוררים חשק מיני, אך כדי לקחת אותם בזמן הנקה, וכדי לדעת מינונים והרכב שמתאים לך, תצטרכי להיוועץ עם מטפל מוסמך שתהי אצלו במעקב.
צמחים כמו:
(שיח אברהם - Vitex
דודא רפואי - Mandragora officinalis - Mandrake
מאקה - Lepidium meyenii - Maca
רימון מצוי - Punica granatum - Pomegranate
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עיסוי מעורר מיני
שירי חבקין29/04/2008שרית היקרה
להלן מתכון מנצח לשמן עיסוי זוגי מעורר מיני
100 מל שמן שקדים
15 טיפות שמן אתרי פטשולי
15 טיפות שמן אתרי רוזווד
טיפות 10 שמן וניל (תמצית ריח או אתרי)
5 טיפות שמן נבט חיטה
מערבבים את הכל ומוזגים לבקבוק אחד רצוי כהה.
לשימוש גם באמבט ובג'קוזי וגם כשמן עיסוי מפנק
גם לגבר וגם לאישה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)