העדר ווסת

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• העדר ווסת
    נועה
    05/05/2008

האם ישנן המלצות טבעיות לטיפול בהעדר ווסת (אני בת 34, הפסקתי נטילת גלולות לאחר למעלה מ 10 שנים של נטילה רצופה, בחורה רזה, צמחונית, העדר ווסת במשך 5 חודשים, מטופלת בדיקור סיני ובצמחי מרפא למעלה מחצי שנה ללא תוצאות)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדר ווסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר וסת

איה הוד
    05/05/2008

שלום נועה,

מצבך מאוד מוכר ואני שומעת אותו רבות: נשים שהפסיקו גלולות והמחזור ממען להגיע.
    אני יכולה לומר מניסיון שהשילוב בין צמחי המרפא הנכונים המותאמים באופן אישי, לבין דיקור הוא שילוב מנצח.
    וכל שנדרש הוא סבלנות.
    אחרי 10 שנים רצופות שבהן הגוף לא קיבל מחזור בכוחות עצמו, צריך לתת לו קצת זמן לחזור לאיזון - זה לא פשוט.

הבחורה האחרונה שהיתה אצלי בדיוק עם אותה בעיה, קיבלה ממני צמחי מרפא, הנחיות תזונתיות ונעזרה גם במדקר. אחרי 4 חודשים המחזור הגיע - הסבלנות וההתמדה משתלמות.
    אז יש נשים שהמחזור מגיע צ'יק צ'אק ויש כאלה שלאט יותר, זה גם מאוד תלוי בכמה זמן נטלת גלולות, במצב המערכת ההורמונלית באופן כללי, בהיסטוריה ההורמונלית, האם ישנן בעיות נילוות ברקע, מהו המצב הנפשי/רגשי ...המון גורמים משתנים נלקחים בחשבון כאן ומשפיעים על המצב.

ישנם צמחים מרפא נהדרים למצב זה, כאשר הידועים מכולם הם הויטקס והאנג'ליקה הסינית, אך אני אוהבת לשלב גם את המאקה ואת הסרפד אם יש בעיית אנמיה וחוסר בברזל מאחר ואם יש נטייה לאנמיה הגוף לא תמיד מוכן לאבד ברזל בדימום המחזורי ולכן זה יכול להקשות על קבלת המחזור.

שורה תחתונה:
    1. סבלנות
    2. לוודא שאת מקבלת את הצמחים הנכונים ובמינון הנכון (ניתן לעשות זאת לאחר אבחון)
    3. להמשיך עם הדיקור
    4. לוודא בבדיקות דם מה מצב הברזל
    5. לאכול תזונה בריאה, מזינה ותומכת.
    6. לקבל הנחיות לגבי תוספי מזון שיכולים לזרז ולהועיל לתהליך...

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעדר ווסת

נועה
    16/05/2008

תודה מקרב לב על התייחסותך המעמיקה

שאלה קטנה: צומח לי בגינה שיח אברהם מצוי (ויטקס). האם ניתן לשתות תה העשוי מחליטה שלו?

בתודה מראש

נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט!

איה הוד
    17/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעדר ווסת

נועה
    17/05/2008

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו