תורמוס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תורמוס
    חן טייב
    06/05/2008

יש לי שאלה קצת אחרת .. אבא שלי רוצה לאכול תורמוס והוא רותה לדעת כמה קלוריות למאה גרם יש בהם .?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תורמוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תורמוס

איה הוד
    06/05/2008

שלום חן,

אני לא הייתי דואגת לגבי כמה קלוריות מכיל מזון כלשהו, אלא הייתי ממליצה לברר לגבי ההרכב והאיכויות שלו. אני לא מאמינה בשיטת הקלוריות ומעדיפה להמליץ על משהו בריא גם אם הוא מכיל יותר קלוריות (אחד ההבדלים מיני רבים בין דיאטנים לנטורופתים)

ורד לב, נטורופתית מקסימה, כתבת את הדברים בצורה כל כך ברורה במאמר הבא:
    "הערך הקלורי של מזון נמדד ע"י שקלול אבות המזון שבו- פחמימות, חלבונים ושומנים. הוא אינו מחשיב את סוג הפחמימה, החלבון או השומן ו/או את איכותו, כמו גם את תכולת הויטמינים והמינרלים באותו המזון...
    [a href='http://www.reader.co.il/article/3159/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%96%D7%94-%D7%9C%D7%90-%D7%A8%D7%A7-%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA' id='link']להמשך קריאה - לחצו כאן[/a]

תורמוס שייך למשפחת הקטניות ולכם הוא נחשב למזון בריא ועשיר בחלבון. חשוב להשרותו במים ללילה כדי להרחיק ממנו חומרים רעילים (מרים) ובבישול אף להחליף פעם אחת את המים.

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו