כאבי בטן שלא עוברים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן שלא עוברים
    שירה
    16/10/2015

תוכלי בבקשה לעזור לי אני בהריון חודש 2 וכל תזוזה קטנה גורמת לי לכאבי בטן הכוונה באזור התחתון של הבטן זה מרגיש כמו דקירות חזקות.
    פניתי לרופא והיה חשד שהעובר נימצא במקום אחר ולא בשקית והחשד עבר אחרי בדיקת אולטרסאונד
    איך אני עדיין סובלת מהכאבים ואני לא יודעת מה לעשות
    כל עצה תתקבל בברכה
    תודה אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן שלא עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן שלא עוברים - תגובה

איה הוד
    17/10/2015

שלום אלינור,
    אם תרצי לקבל עצה מועילה עלייך לעשות בירור רציני לגבי מקור הכאבים. אם הכאבים קשורים לעיכול או לגזים או ליציאות/עצירות שאת מרגישה בהם בעקבות התזוזות של העובר אז זה משהו שאני אוכל לייעץ לך הרבה מאוד לגביו, אבל אם אלו כאבים שנובעים מהעובר עצמו, מהתנוחה שלו או בגלל מבנה הרחם - אז אין לי את הידע איך לעזור.
    אני מעודדת אותך להמשיך בבירור הרפואי. אני מאושרת לשמוע שהעובר נמצא במקום הנכון, אך עלייך להמשיך לבדוק את העניין (אולי עם רופא גסטרו). ברגע שנדע מה גורם לכאבים יהיה יותר קל לדעת איך לעזור לך.

באהבה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

שירה
    21/10/2015

הייתי בבדיקות רציניות אמרו לי שזה קשור לאוכל ולהפסיק לאכול כל מה שקשור למוצרי חלב ולא דברים מטוגנים ובכאבי בטן באזור של הרגלים בגלל שהעובר נימצא בבטן התחתונה ומאוד קרוב למפשאה
    האם יש לעם עצות לדברים בריאים שאני יכולה לאכול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

איה הוד
    22/10/2015

שלום אביבית,

התאמת תפריט הינה אישית מאוד.
    על אחת כמה וכמה אם את בהריון.
    ממליצה לך לגשת להכוונה תזונתית אצל נטורופתית באיזור מגורייך.

בברכה,
    איה הוד
    נטורופתיה ורפואה משלימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו