גירוד בכל הגוף כבר 6 חודשים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• גירוד בכל הגוף כבר 6 חודשים
    ענת
    28/10/2015

שלום רב, בת 53 גירוד בכל הגוף מחודש 4/15, טופלתי בטלפסט ע"י רופא משפחה.
    שעזר לי מאוד לאחר שהתנפחתי בשפתיים ובעיניים + אוטוריקה בכל הגוף.
    הייתי אצל רופא עור שטען שזה נובע מעודף משקל ופתר אותי בכך שאוריד במשקל
    ואז זה יעבור. מחודש יוני אני לוקחת על דעת עצמי כדור אחד בלילה אלרגי'ק שממש
    לא עוזר רק מקל במעט, אני ממשיכה להתגרד בכל הגוף.
    הייתי אצל אלרוגולוג ב- 30/9/15 הוא עשה לי 14 טסטים ואמר שאני אלרגית לדשא
    בר. כמו כן המליץ לי להמשיך לקחת את כדור אלרג'יק שנמכר ללא מרשם וטען שאפשר לקחת עד 4 כדורים ביום. כמובן שאני לוקחת רק אחד בלילה. והוא לא מרדים
    לא עוזר ולא כלום, אני אובדת עצות, שמעתי שיש אבחון דרך העין שיכול לגלות ממה
    הגירוד הזה נובע ולמה אין לזה שום טיפול. מה עלי לעשות ? האם יש משהו שיכול
    אם לא לרפא אז אולי להקל מעט על סיבלי ?
    תודה רבה מראש, ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בכל הגוף כבר 6 חודשים - תגובה

איה הוד
    28/10/2015

שלום ענת,

ראיתי לא מעט מצבים זהים עם אורטיקריה בכל הגוף ואני יכולה לומר לך ששווה לבדוק טפילים בצואה, תולעים, הליקובקטר ולבחון קשרים רגשיים למצב (סטרס או קונפליקקט רגשי כלשהו).
    אלרגיה כזו לא יכולה להיות מטופלת על ידי נוגדי אלרגיה כי הטיפול האמיתי חייב להיות בשורש והגורם האמיתי לה. לתת כדורים לאלרגיה זה כמו לשים פלסטר ותו לא.
    אז שווה לעשות בדיקת נשיפה להליקובקטר - זה לא דבר שתקבלי בקלות מהרופא שלך אם אין תסמינים של מערכת עיכול כמו צרבות וכאבי בטן, וסביר להניח שהוא יצחק עלייך אם תגידי לו שאת רוצה להיבדק לחיידק ההליקובקטר רק כי יש לך אלרגיה ופריחה וגרד. תצטרכי להפעיל את קסמייך בעניין הזה....
    כנ"ל לגבי טפילים בצואה.

שימי לב שאם הבעיה איננה פזיולוגית אלא תגובה פיזית למצב רגשי/נפשי אז הטיפול הוא שונה. במצבים כאלה אני כמובן כם מתייחסת לתגובה האלרגית ונותנת טיפול תזונתי בשילוב צמחי מרפא נוגדי אלרגיה חזקים, אבל אז נכנסת לעובי הקורה בדימיון מודרך, הילינג ומבררת על מה זה יושב ומטפלת בבעיה.

בברכה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו