תכיפות במתן שתן ודליפת שתן

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תכיפות במתן שתן ודליפת שתן
    דוד
    24/11/2015

שלום רב
    אני בן שבעים לא לוקח תרופות, האם יש איזה תרופה טבעית לתכיפות במתן שתן מתעורר כל 3 שעות ואם אני מתעכב אפילו למס דקות בנתינת שתן יש דליפת שתן. אנא תשובתכם חשובה כי איכות החיים שלי ירדה פלאים
    התחלתי להיות טבעוני מזה מס חודשים, האם מומלץ לא להשתמש בירקות מוקפאים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכיפות במתן שתן ודליפת שתן - תגובה

איה הוד
    24/11/2015

שלום דוד,
    זאת אכן בעיה שיכולה לפגוע דרמטית באיכות החיים אך ברפואה המשלימה אנחנו מטפלים בגורם ולא בסימפטום.
    למשל, אם הגורם היה BPH (הגדלה שפירה של הערמונית) אז הייתי מייעצת לך ליטול צמחים שמיועדים לבעיה.
    ממליצה לגשת לאורולוג ולקבל אבחון רפואי באשר לסיבה לסימפטום שאתה מתאר ואז יהיה קל יותר לכוון אותך.
    לי אישית אין בעיה עם ירקות קפואים. כמובן שטריים זו האופציה הטובה ביותר, אך אם זה לא מתאפשר הקפואים בסדר גמור ואף משמרים את רוב הערכים שלהם בניגוד למשומרים.

הרבה בריאות,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן הרופא ציין בבדיקה ידנית שאכן

דוד
    24/11/2015

הערמונית קצת גדלה
    מה זה ירקות משומרים התכוונתי לסאנפרוסט בשאלתי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן הרופא ציין בבדיקה ידנית שאכן - תגובה

איה הוד
    26/11/2015

אם כך ההתמקדות בטיפול צריכה להיות הערמונית.
    ממליצ הלהתחיל עם דברים פשוטים כמו "פרוסטמד" (כדורים טבעיים) - תוכל לברר בבית מרקחת או בית טבע עליהם.
    לי אישית אין שום בעיה עם ירקות קפואים.
    משומרים - למשל יש ירקות כמו תחתיות ארטישוק שמגיעים בקופסאות שימורים. את זה אני לא ממליצה אבל אין לי בעיה אם זה יהיה תחתיות ארטישוק קפואות של סנפרוסט.

בהצלחה
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו