חשק מיני

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    כוכי
    09/05/2008

הי,
    אני בת 38 ,בריאה בדר''כ,לאחר שתי לידות בניתוח קיסרי.בעייתי היא שאני לא מרגישה צורך לקיים יחסי מין עם בעלי. לציין כי יש לנו מערכת יחסים נהדרת ואוהבת ומאוד תומכת. בעלי מאוד מאוד סבלני כלפיי אבל לי יש רגשות אשם קשים בשל כך.
    עוד אציין ואומר כי תופעה זו זרה לי והחלה לאחר לידת בתי השניה. מה עושים?אנא עיזרו לי.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני

איה הוד
    09/05/2008

שלום שיר,

לא מזמן אני ושיר ענינו כאן לאישה עם פחות או יותר אותה שאלה.
    אני הסברתי שיש לכך הרבה קשר הורמונלי וצריך לאזן זאת ושיר נתנה כמה עצות נפלאות על איך להעלות את החשק המיני בעזרת שימוש בשמנים אתרים וכו'.
    (נסי למצוא את התשובות שלנו בפורום)

ישנם צמחי מרפא כגון המאקה והויטקס שמשפיעים על החשק המיני לטובה, ההמלצה היא גם לאכול הרבה רימונים שהם סמל לשפע, פיריון, אהבה ומיניות.

אך מאחר ואצל כל אישה זה שונה, וישנם גם הרבה גורמים פסיכולוגיים/רגשיים/נפשיים שמעורבים כאן, אני ממליצה לך לגשת למטפל באופן פרטי כדי לטפל בעניין מקרוב.

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו