סובלת מחומציות בכיבה וגרפסים מרובים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• סובלת מחומציות בכיבה וגרפסים מרובים
    שרה
    29/08/2016

ערב טוב, בעבר מידי פעם סבלתי מחומציות בכיבה (שריפה) לקחתי כדור אומפרדקס לפני כחודש נוספו לי גרפסים מרובים ( לחץ בכיבה ואז משתחרר) הרגשת אי נוחות, קבעתי תור לרופא גסטרו ונקבע לי רק לחודש נובמבר. ביצעתי בדיקת נשיפה ואין לי את החיידק. החלטתי לקחת את עצמי בידיים עד הרופא..., התחלתי ספורט בצורה מתונה, שמירה על תזונה ( קראתי בעיון באתר שלך :))עדיין הצרבות קיימות, הרופא חושד באולקוס. ברצוני לציין שעברתי תקופה לא קלה בשנתיים האחרונות עם מתח רב (גירושים). אני כרגע ללא תרופות. החלטתי לנסות את מיץ הכרוב, אך השאלה שלי היא האם מיץ כרוב לא עושה גזים ? אני מתלבטת האם להתחיל את הטיפול בגלל נושא זה. אשמח לתשובתך ולהמלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מחומציות בכיבה וגרפסים מרובים - תגובה

איה הוד
    30/08/2016

שלום שרה,

אכן לחץ הוא גורם גדול במצבים כאלה ולכן טוב מאוד שהתחלת פעילות גופנית מתונה, הייתי ממליה לשלב את זה עם משהו מרגיע כמו יוגה או מדיטציה קצרה יומית שעושה פלאים.
    אני שמחה שאת מקפידה על התזונה. תזונה שהיא לא חומצית היא קריטית פה.
    יש הבדל בין לאכול כרוב לבין לשתות את המיץ שלו.
    יש אנשים שכרוב עושה להם גזים אבל שתיית המיץ לא.
    עד שלא תנסי לא תדעי.
    אז ממליצה להתחיל עם מינונן קטן למשך כמה ימים ולבחון זאת.

בריאות!!!
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו