מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סובלת מחומציות בכיבה וגרפסים מרוביםשרה29/08/2016
ערב טוב, בעבר מידי פעם סבלתי מחומציות בכיבה (שריפה) לקחתי כדור אומפרדקס לפני כחודש נוספו לי גרפסים מרובים ( לחץ בכיבה ואז משתחרר) הרגשת אי נוחות, קבעתי תור לרופא גסטרו ונקבע לי רק לחודש נובמבר. ביצעתי בדיקת נשיפה ואין לי את החיידק. החלטתי לקחת את עצמי בידיים עד הרופא..., התחלתי ספורט בצורה מתונה, שמירה על תזונה ( קראתי בעיון באתר שלך :))עדיין הצרבות קיימות, הרופא חושד באולקוס. ברצוני לציין שעברתי תקופה לא קלה בשנתיים האחרונות עם מתח רב (גירושים). אני כרגע ללא תרופות. החלטתי לנסות את מיץ הכרוב, אך השאלה שלי היא האם מיץ כרוב לא עושה גזים ? אני מתלבטת האם להתחיל את הטיפול בגלל נושא זה. אשמח לתשובתך ולהמלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סובלת מחומציות בכיבה וגרפסים מרובים - תגובה
איה הוד30/08/2016שלום שרה,
אכן לחץ הוא גורם גדול במצבים כאלה ולכן טוב מאוד שהתחלת פעילות גופנית מתונה, הייתי ממליה לשלב את זה עם משהו מרגיע כמו יוגה או מדיטציה קצרה יומית שעושה פלאים.
אני שמחה שאת מקפידה על התזונה. תזונה שהיא לא חומצית היא קריטית פה.
יש הבדל בין לאכול כרוב לבין לשתות את המיץ שלו.
יש אנשים שכרוב עושה להם גזים אבל שתיית המיץ לא.
עד שלא תנסי לא תדעי.
אז ממליצה להתחיל עם מינונן קטן למשך כמה ימים ולבחון זאת.
בריאות!!!
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)