השפעה של שמן קיק על הריסים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• השפעה של שמן קיק על הריסים
    מישהי
    19/10/2016

טוב נראלי שזה הפורום המתאים חח
    היי אייה אני צריכה התיעצות לגבי הרייסים , תמיד היו לי רייסים ארוכים ומלאים ואהבתי אותם וגם כששמתי מסקרה זה היה נראה טוב ,לפני שבוע שמתי שמן קיק כדי לחזק אותם וזה פשוט האריך לי את הרייסים ברמות(מה שלא רציתי כי הח כבר ארוכים) ואני לא מתה על זה עכשיו אני יודעת ששאלה קצת הזויה אבל יש דרך להחזיר את האורך למה שהיה ? אולי לשים משו ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריסים

איה הוד
    19/10/2016

הי יקירה,
    לצערי אין לי ניסיון או ידע בנושא :-)
    חג שמח,
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מישהי
    19/10/2016

למי אני צריכה לפנות?מי מתעסק בזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריסים

איה הוד
    19/10/2016

מאחר ולא שמעתי על התופעה של השפעה כזו של השמן על הריסים ואינני יודעת לתת לה מענה אז אינני יודעת מי מטפל בזה. אולי שירי תדע. בינתיים, שווה לבדוק אולי קוסמטיקאיות (זה ניחוש שלי בלבד).
    בהצלחה
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו