טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
טוב נראלי שזה הפורום המתאים חח היי אייה אני צריכה התיעצות לגבי הרייסים , תמיד היו לי רייסים ארוכים ומלאים ואהבתי אותם וגם כששמתי מסקרה זה היה נראה טוב ,לפני שבוע שמתי שמן קיק כדי לחזק אותם וזה פשוט האריך לי את הרייסים ברמות(מה שלא רציתי כי הח כבר ארוכים) ואני לא מתה על זה עכשיו אני יודעת ששאלה קצת הזויה אבל יש דרך להחזיר את האורך למה שהיה ? אולי לשים משו ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאחר ולא שמעתי על התופעה של השפעה כזו של השמן על הריסים ואינני יודעת לתת לה מענה אז אינני יודעת מי מטפל בזה. אולי שירי תדע. בינתיים, שווה לבדוק אולי קוסמטיקאיות (זה ניחוש שלי בלבד). בהצלחה איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר