טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום גלית, זה מאוד תלוי בגודל הפוליפים. אם הם גדולים מאוד וחוסמים את דרכי הנשימה אני ממליצה על הטיפול הרפואי כי זה מצב מסוכן. אם הם לא גדולים יש המון מה להציע ברפואה המשלימה. אני אישית הייתי ממליצה לך ללכת על הומיאופתיה. חפשי הומיאופת/ית טוב/ה באיזור מגורייך והתחילו בטיפול. אני גם אוהבת מאוד להמליך על מטפלים סינים ודיקור של ילדים - מעולה!!! אם תרצי המלצה כתבי לי בפרטי כדי שנמנע מפרסומת. בנוסף, במצב זה כל כך חשוב הנושא התזונתי. חשוב להימנע ממזונות המכילים סוכר, גלוטן, קפאין ומוצר חלב - זה כשלעצמו יכול לחולל פלאים. אבל כדאי להיוועץ במטפל מוסמך.
בריאות! איה הוד ניקולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד