מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אפסס בצד הימני של הישבןקארינה04/03/2017
לפני כמה ימים היו לי כאבים בישבן וחשבתי זה חתך אבל הכאבים היו כל כך חזקים נגעתי בישבן והמקום היה נפוח אמא שלי מסוגלת ומה מתברר היא מראה לי עם מראה יצא לי אפסס בישבן לא האמנתי בחלומות הלילה שלי הלכתי לרופאת משפחה נתנה לי אנטיביוטיקה האוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום ואני עושה שטיפות עם מים אני לא יכולה לגעת שם בעיה מורחת משחה שחורה אני מחכה שהוא יתפוצץ לבד אבל אני סובלת בינתיים מכאבים השאלה שלי עם אני עדיין ימשיך לסבול ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפסס בצד השמאלי של הישבן
קארינה04/03/2017סליחה התבלבלתי האפסס נמצא בצד השמאל של הישבן מה אני עושה הוא לא נפתח לי הוא עדיין קשה מה עושים אני נמנעת מלאכת למיון שיפתחו לי אותו אני לא רוצה הליך כירורגי אני חולת סוכרת וזה מסוכן כבר פתחו לי אפסס אחד לפני שנתיים כי הוא קיצוני וזה היה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבצס
איה הוד05/03/2017שלום קארינה,
ממליצה מאוד למרוח 3 פעמים ביום משלחת טראומיל שניתן לקנות בכל בית מרקחת.
אפשר למרוח במקביל לטיפול הנוכחי.
בברכה,
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)