טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 36 + 2 ומאוד כמהה לעוד ילדים אבל סובלת ממיומה ברחם בשלוש שנים האחרונות. מאז הגילוי אני מטופלת באמצעות דיקור וצמחי מרפא אצל מספר מטפלים אך לצערי ללא הצלחה. לאחרונה התחלתי טיפול הומאופטי וכולי תקווה שאתבשר ע"י הרופא שהמיומה נעלמה. קראתי המון על צמח שיח אברהם שמעולה לאיזון הורמונלי אצל נשים ורציתי לדעת אם יכול להועיל במצבי אם אשתה חליטות של הצמח כמה פעמים שצריך. יש לציין כי בפורמולות הצמחים שלקחתי בעבר היה גם שיח אברהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי יקירה, שיח אברהם עשוי לסייע גם במצב זה אך ממליצה לעשות זאת בצורה מושכלת דרך המטפלים שלך. בגדול - אני אוהבת את שיח אברהם בצורת טינקטורה ונהוג לתת אותו רק בשעות הבוקר המוקדמות 15-20 טיפות. בהצלחה איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד