צלקת של אבעבועות רוח

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• צלקת של אבעבועות רוח
    יסמין ליבוביץ
    21/04/2017

שלום רב !
    לילדה שלי היה לה אבעבועות רוח ונוצרה לה צלקת עגולה בפנים מזה .מה אפשר למרוח כדי שהצלקת תיעלם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת של אבעבועות רוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת

איה הוד
    21/04/2017

אם זה צלקת טרייה/חדשה יחסית, יש למרוח משחת קלנדולה יהיה מדהים!!! למרוח במשך כמה שבועות 3 פעמים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה לגבי אבעבועות רוח

יסמין ליבוביץ
    23/04/2017

שלום רב !
    תודה רבה על התשובה שנתת לי . עכשיו לבת שלי בת השנתיים יש לה אבעבועות רוח ועכשיו היא בשלב שהפצעים מתחילים להתייבש והיא קילפה עם היד שתי שלפוחיות וומרחתי לה קלנדולה ברגע שהיא קילפה .השאלה אם צריך למרוח קלנדולה בזמן הזה שזה עוד לא התייבש או אחרי ההגלדה. ועוד שאלה יש לי משחה טיבעית .לחלוטין בשביל הצלקות והיא עלתה לי מאתיים שקל .קוראים להNuobisong היא משוויץ .האם היא טובה ? והאם הצלקת של ביתי הגדולה שכבר עבר על זה שלושה שבועות האם משחת קלנדולה עדיין תהייה מועילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבעבועות רוח

איה הוד
    23/04/2017

בהחלט כן - מריחה מידית. לא לחכות להגלדה.
    אני צריכה לדעת מה מכילה המשחה הזו כדי לומר אם היא טובה.
    כן - צלקת בת 3 שבועות נחשבת לצלקת טרייה וזה יכול להועיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו