מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצע מוגלתי בין העין לגבהאיתי25/04/2017
שלום רב.
היום פצע מוגלתי בין העין לגבה יותר נכון מתחת לגבה התפוצץ לי . נשאר לי סימן לי האף סימן אדום.
ניתן לעשות משהו? אני מפחד שישאר סימן
בן 27
לגעת בזה לא לגעת ?
אמא שלי אומרת לתת לזה להתרפות לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצע מוגלתי
איה הוד26/04/2017שלום איתי,
אני לא בטוחה אם התכוונת לאקנה/חצ'קון או למשהו אחר ב"פצע מוגלתי" אבל אם זה משהו שמצריך משחה אנטיביוטית שווה לגשת לרופא עור. אם זה פשוט פצעון אקנה שהתפוצץ אפשר למרוח משחת טראומיל (קונים בכל בית מרקחת) והיא עושה פלאים ומאוד מומלצת. לצערי, רוב האנשים מכירים את משחת הטראומיל כמשחה שעוזרת רק לכאבי שרירים , אבל היא עושה ניסים ממש גם בכל הנוגע לחבלות, שטפי דם, פצעים מוגלתיים, שרטות, צלקות טריות, הרפס ואף כויות. יש למרוח שכה נדיבה על המקום ולהשאיר את זה ככה יום שלם מכוסה במשחה. אתה תראה כבר למחרת את השיפור. אם אתה צריך לצאת מהבית ולא נעים לך שיראו את המשחה את אין בכלל בעיה להספיג אותה עד שהלבן יעלם. תמשיך בזה כמה ימים ולא אמור להישאר זכר במקום. וכאמור, אם זה משהו שמצריך רופא עור יש לגשת.
תחזור לפה לעדכן אותי מה שלומך.
בברכה,
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)