מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בצקת ברצועה בברך (acl)לידור28/05/2017
היי לאחר בדיקת m.r.i שעשית יצא שיש לי בצקת בacl
מהן דרכי הטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצקת ברצועת הברך
איה הוד28/05/2017שלום לידור,
אני לא יודעת מה גרם לבצקת ולכן לא יכולה לתת מענה פה בפורום לגבי טיפול. אם זה נוצר כתוצאה משחיקה ומאמץ רב אז מניחה שזה כרוך במנוחה ומריחת הברך 3 פעמים ביום במשחת טראומיל. אם זה קרה בעקבות תאונה/פציעה כלשהי אז אפשר ליטול גלובולים הומיאופתים של ארניקה בדילול 30 CH אם זה ממש סמוך לתאונה/פציעה. אם זה ממחלה כלשהי אז ההתייחסות מן הסתם תהיה שונה. אנחנו רוצים תמיד לתת מענה לגורם ולא רק לסימפטום.
אני חושבת שהפורום או סוג הטיפול הנכון יותר להעלות שאלה זו היא דיקור סיני או כירופרקטיה או אוסטאופתיה.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקת ברצועת הברך
לידור28/05/2017היי איה תודה רבה .
זה קרה לי במהלך משחק כדורגל ארוך
פתאם הרגשתי שאיני יכול ליישר את הברך , אך כעבור כמה ימים הצלחתי לישר אותה, הלכתי לעשות mri ואז אמרו לי שזה בצקת בacl , חלק מהכאבים זה כשאני יושב ואז קם ולהפך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בצקת ברצועת הברך
איה הוד28/05/2017ובכן, זה מידע חיוני! ההתייחסות שלי לפציעות ספורט היא: 3-4 פעמים ביום למרוח את הברך הפצועה בג'ל או משחה בשם "טראומיל" שקונים בכל בית מרקחת (אני קוראת לה משחת הקסם). יש להתמיד בכך שבועיים רצוף לפחות. במקביל יש לקנות טראומיל גם בכדורים או טיפות ולקחת מתחת ללשון 1 כדור למציצה 3 פעמים ביום, או 10 טיפות בקצת מים 3 פעמים ביום - גם למשך שבועיים. מעבר לכך, טיפולים כמו פיזיותרפיה מאוד מומלצים (אפילו במים - הידרותרפיה) - רבים מתעצלים ולא ניגשים לטיפולים מהסוג הזה ומשלמים על זה בזמן החלמה ממושך יותר ואף בהקטנת סיכויים לחזור בהקדם לפעילות ברך תקינה.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)