תחושת בערה חומציות בקיבה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תחושת בערה חומציות בקיבה
    שני
    12/06/2017

שלום,
    אני סובלת מתחושת בעירה תמידית בבטן מעין תחושת חומציות. וזה החל כשמתגלה לי חיידק בקיבה שטופל אך מאז התחושות הנל לא פסקו. אם ישנו דרך לטפל בזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת בערה חומציות בקיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומציות בקיבה

איה הוד
    12/06/2017

שלום שני,
    ראשית כן - יש דרך לטפל בזה. אבל לפני כן, משהו חשוב: אנחנו רוצים לטפל בגורם ולא רק בתחושת הבעירה. לכן, אני תמיד מבקשת לוודא שאכן החיידק (הליקובקטר) מוגר ואיננו. העובדה שלקחת טיפול אנטיביוטי עם סותר חומצה (אני מניחה שלזה התכוונת ב"טופל") לא אומר שזה עבד. דבר נוסף, שווה לעשות אולטסאונד בטן ולשלול דברים נוספים. גם חשוב לשלול כיב/אולקוס. הטיפול מתחלק לשניים: מעבר לתזונה לא חומצית שתותאם לך אישית ולאורח חייך (אצל נטורופתית) וצמחי מרפא. הצמחים שנעשה בהם שימוש יכולים להיות "כיוס מסטיקה" (מומלץ ביותר!!!) , "טריפאלה" , אלוורה משולבת קמומיל, פרוביוטיקה ועוד רבים וטובים. מאוד ממליצה לגשת לעשות את זה מסודר בטיפול אישי. בכל מקרה, אני חושבת שבשלב ראשון יעזור מאוד אם תמנעי ממוצרי חלב, סוכרים, גולטן, ירקות סולניים ופירות חומציים ותקפידי לשתות אך ורק מים והרבה. גם מים עם לימון יכולים להוריד משמעותית את רמת החומציות (לימון חמוץ אבל בעל השפעה בסיסית מאוד ולא חומצית). אפשר לשתות מיץ כרוב ואף ליטול את צמח הבוקיצה (אולמוס).
    יש המון מה להציע.
    בריאות!
    איה הוד ניקולא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו