מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בטפילים חוזרים במעייםורד11/08/2017
שלום, יש לי תולעים במעיים כמה שנים ואני
לא יכולה לישון בעקבות הגרד העז זה ממש מגרד
לקראת הערב זה מחמיר.. יש לציין שראית תולעים
פה ושם בפי הטבעת והן זזות כזה.. אני חסרת אונים
הייתי אצל נטורופתים והומאופתים אבל זה לא עבר..
רכשתי צמחי מרפא עם לענה וזה לא עבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך למה ששאלתי..
ורד11/08/2017אה אני בת 26 לפני כן התולעים היה לי
פטרייה ואחרי שהיא עברה בעזרת
כדורים שלקחתי הגרד מהתולעים החמיר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תולעים
איה הוד11/08/2017הי ורד,
מכל הדברים שכתבת לא אמרת האם ניסית תרופות? למרות היותי נטורופתית ואני דוגלת בטבעי, ישנם מצבים שלרפואה הקונבנציונלית יש כל כך הרבה מה לתרום ואני לא בטוחה שבמצבך (שלפי התיאור שלך נשמע לא רק חמור אלא גם לא מגיב לטיפולים שניסית עד כה) הייתי ממשיכה לחפש מזור בטבעי. הרבה אנשים עם תולעים לא רואים אותן. העובדה שאת רואה אותן והן ממש מציקות ברמה קבועה מצביעה על כך שהמצב אינו קל. אני לא יכולה לייעץ לך על תרופות כי אינני רופאה, אך אני מציעה שתגשי לרופא שלך. בנוסף, לא הייתי מסתפקת בתרופה אלא במקביל הולכת לטיפול טבעי אינטנסיבי, כלומר: גם וגם. בנוסף, לא לכל אחד אני ממליצה על זה כי צריך לדעת איך לעשות זאת: שן שום בפי הטבעת כל ערב לפני השינה במשך 10 ימים. שן השום צריכה להיות קטנה מאוד, שלמה ויש לחרוץ בה מעט מאוד חריצים כדי ש"המיץ" של השום לא יגרום לשריפה קשה באיזור רגיש כל כך כמו פי הטבעת. אסור לחתוך את השום ולהכניסו חתוך פנימה!!! אפשר לטבול את שן השום בשמן זית לפני כן וזה יכול לעזור במניעת המגע הישיר של החומר החריף עם פי הטבעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תולעים
איה הוד12/08/2017שלום ורד,
בלי קשר לכך שהגרד החמיר אחרי הטיפול לפטרייה, אני עדיין מבינה ממך שלא טופלת תרופתית לתולעים. מקווה שראית את תגובתי הקודמת.
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן טיפלתי
...14/08/2017כן טיפלתי תרופתית לקחתי כדורים חזקים נגד תולעים במשך מהמומחה למשך זמן רב והייתה הקלה בגירוד אבל כל פעם זה חוזר אליי, לא סתם פניתי לפה אבל לצערי גם פה לא יעזור לי לפנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תולעים וגרד
איה הוד14/08/2017ובכן, אני יכולה לומר לך משהו שיהיה קצת קשה אולי להבין אבל חשוב לומר אותו: כאשר יש תולעים שלא מגיבות לשום טיפול, לא לטיפול טבעי ולא לקונבנציונלי יש צורך לבחון על מה זה יושב ברמה הרגשית והנפשית (הלא מודעת). על פניו יש נטייה לחשוב שדבר כזה כמו תולעים לא יכול להיות קשור למצב רגשי כי מדובר במשהו פיזי לחלוטין - בטפיל/תולעים שנמצאות שם. אבל בתהליכים טיפוליים של גוף-נפש ישנה התבהרות לגבי הסיבה שהן שם ומסרבות ללכת וזה לא בהכרח מודע (לרוב זה לא מודע). ממליצה לך לפנות לטיפולים כמו תטא-הילינג או טיפול אצל רות ווב-קריל.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה11
1117/08/2017תודה על המענה.. מבחינה נפשית אני מרגישה
בסדר גמור עבדתי על עצמי אפילו במצב הזה,
אני לא מבינה למה זה לא עובר כבר..
יש לי דלקת פרקים מגיל 10 אני לא בטוחה שזה קשור
שיש לי גם תולעים עכשיו.. בשנים האחרונות.
אני אנסה את מה שאמרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
....17/08/2017אבל אני עדיין לא מסכימה עם מה שאת
אומרת בקשר למצב נפשי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב שכחתי לכתוב..
אני17/08/2017שכחתי לכתוב שאם כך היה המצב כפי שאת מתארת זה כבר היה עובר מזמן לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)