מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשר לחלבון בשתן וסכרתרחלי25/08/2017
הי איה רציתי לשאול אותך .יש לי סכרת ואני לוקחת תרופות לסכרת וכשעשיתי בדיקות יצא לי הרבה חלבון בשתן והרופאה אמרה שזה בגלל הסכרת יש נזק כלייתי . רציתי לשאול אותך מה לפי דעתך אפשר לעשות כדי להוריד את החלבון בשתן ושהכליות לא ימשיכו להרס אני בת 50 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלבון בשתן
איה הוד25/08/2017שלום רחלי,
אני לא יודעת באיזה שלב את נמצאת מבחינת הנזק הכלייתי אך כרגע הכי חשוב זה לוודא שהסכרת מאוזנת, שאין לחץ דם גבוה ומיד לגשת לדיאטנית-נפרולוגית כדי לקבל הנחיות לתפריט שמוגבל מאוד בחלבון, אשלגן ונתרן(מלח) - כמות החלבון ממש מדודה ומותאמת למשקל גופך ולרוב הדיאטנית הנפרולוגית פועלת בשיתוף פעולה מלא עם הרופא הנפרולוג. המטרה היא להפחית למינימום ההכרחי חלבון כדי לא להכביד על הכליות ולמנוע את המשך התקדמות הפגיעה הכלייתית. הטיפול הטבעי לבדו לא יכול לסייע. יש צורך לשלב אותו עם טיפול קונבנציונלי נכון. ניתן לעשות שימוש בצמחי מרפא שתומכים בכליות אך כאן נדרשת התאמה אישית וזה מצריך תשאול מעמיק לגבי מצבך. אני ממליצה לגשת לנטורופת/ית שיש לו/ה ניסיון עם טיפול במצבים כמו שלך. אוכל להמליץ לך על מטפלים בפרטי כדי להימנע כאן מפרסום.
בריאות
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)