לא עושה כיבה כשבועיים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• לא עושה כיבה כשבועיים
    טל שחר
    07/02/2018

לקחתי נרות כדורים שמן חוקן וכלום לא עזר לי לעשות כיבה..הבטןן מתפוצצת לי מכאבים ונפוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עושה כיבה כשבועיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות

איה הוד
    07/02/2018

שלום טל,
    אם אין יציאות כבר שבועיים ואפילו התערבות עם חוקן, כדורים ושמן לא עוזרים זה מצריך בדיקת רופא. אני לא יודעת אם מה שאמליץ עליו כאן יעזור אם כדורים משלשלים לא עזרו אבל בכל זאת:
    1. ראשית שווה לשקול ברצינות רבה טיפול קולונהידרותרפיה (זה חוקן אבל לא כזה מקומי שעושים בבית אלא חוקן עם מכונה ומטפל מוסמך והמים נכנסים בלחץ פנימה וזה משחרר מאוד מאוד)
    2. פעמיים ביום כוס מים פושרים עם 1 כף שמן זית.
    3. לאכול סלק שלם כל יום (אם אין בעיית סוכר)
    3. שזיפים מיובשים - אפשר להשרות במים רותחים ולאכול אותם ולשתות את המים.
    4. להשרות 3 כפות זרעי פשתן בכוס מים רותחים וכאשר מתקרר לערבב ולשתות. כל יום!
    5. עיסוי בטן בכיוון השעון בסיבובים (במקלחת או במיטה לפני השינה)
    5. לרסק עגבניה ולאכול את זה עם שמן זית.

יש עו דהמון תרופות סבתא כאלה טובות אבל במקרה חריג כמו שלך צריך לבחון מה הבעיה.

דרך אגב, אני תמיד מתייסחת גם לפן הרגשי. עצירות יכולה להעיד על סטרס ולחץ רציניים מאוד או לחילופין דברים שאת שומרת בבטן (תרתי משמע) ולא מוציאה החוצה.

הרבה בריאות
    איה הוד ניקולא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו