מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא עושה כיבה כשבועייםטל שחר07/02/2018
לקחתי נרות כדורים שמן חוקן וכלום לא עזר לי לעשות כיבה..הבטןן מתפוצצת לי מכאבים ונפוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות
איה הוד07/02/2018שלום טל,
אם אין יציאות כבר שבועיים ואפילו התערבות עם חוקן, כדורים ושמן לא עוזרים זה מצריך בדיקת רופא. אני לא יודעת אם מה שאמליץ עליו כאן יעזור אם כדורים משלשלים לא עזרו אבל בכל זאת:
1. ראשית שווה לשקול ברצינות רבה טיפול קולונהידרותרפיה (זה חוקן אבל לא כזה מקומי שעושים בבית אלא חוקן עם מכונה ומטפל מוסמך והמים נכנסים בלחץ פנימה וזה משחרר מאוד מאוד)
2. פעמיים ביום כוס מים פושרים עם 1 כף שמן זית.
3. לאכול סלק שלם כל יום (אם אין בעיית סוכר)
3. שזיפים מיובשים - אפשר להשרות במים רותחים ולאכול אותם ולשתות את המים.
4. להשרות 3 כפות זרעי פשתן בכוס מים רותחים וכאשר מתקרר לערבב ולשתות. כל יום!
5. עיסוי בטן בכיוון השעון בסיבובים (במקלחת או במיטה לפני השינה)
5. לרסק עגבניה ולאכול את זה עם שמן זית.
יש עו דהמון תרופות סבתא כאלה טובות אבל במקרה חריג כמו שלך צריך לבחון מה הבעיה.
דרך אגב, אני תמיד מתייסחת גם לפן הרגשי. עצירות יכולה להעיד על סטרס ולחץ רציניים מאוד או לחילופין דברים שאת שומרת בבטן (תרתי משמע) ולא מוציאה החוצה.
הרבה בריאות
איה הוד ניקולא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)