מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימנים לאחר האקנה!ישראל24/05/2008
שלום!
אני אחרי טיפול של רואקוטן הפצעים עברו לצערי לא מצאתי תרופות סבתא לפצעים רק הכדור הזה עזר נישארו לי מלא סימנים בפנים רציתי לדעת אם יש לזה איזה תרופה טבעית ניסיתי את שמן דם המכבים לא כולכך עזר לי יש עוד רעיונות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
שירי חבקין25/05/2008ישראל שלום רב
אני ממליצה ראשית להתחיל תהליך לניקוי
הדם . יש לשתות פעמיים ביום
חליטות של סרפד וקלנדולה.להוסיף הרבה שום
לתזונה היומיומית ולקנח בכמוסות של שמרים כתוסף מזון.
לגבי טיפול חיצוני אתה יכול להכין מסיכה של
חימר ירוק, לישון איתה כל לילה ובבוקר לשטוף
ולמרוח מעט שמן רוזהיפ על הצלקות והסימנים.
כמו כן ישנם בשוק הרבה סבונים טבעיים על בסיס עץ התה
ו/או לבנדר שיכולים לשמש אותך לניקוי העור מדי יום
והינם מחטאים ומרפאים לעור פגום.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך שירי
ישראל25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי זה שוב אני רציתי להתייעץ איתך
ישראל27/05/2008שוב בבקשה..
קודם כול רציתי להגיד לך שאת עושה מלאכת קודש ואת עוזרת לי מאוד.
לגבי מה שרשמת הלכתי לחנות טבע וקניתי הכול
הכדורי שמרים כמה מומלץ לשתות ביום??.
והמסכת חימר היא ממש טובה אבל מיבשת לי את כול העור שמתי אותה בערך 20 ד'ק
והפנים שלי נשארו אדומות לזמן מה מה את ממליצה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שירי חבקין30/05/2008ישראל שוב שלום
לגבי החימר אל תדאג מהאדמומית שנשארת
על העור. זה טבעי ועובר די מהר.
אם ממש מפריע לך אתה יכול למרוח את
משחת הרסקיו או הקלנדולה וזה ירגיע
את העור מיידית.
לגבי השמרים עדיף שתיקח לפי ההוראות
שעל הקופסא. בזמנו קרובת משפחה שלי לקחה
שני כדורים ביום, אחד בבוקר ואחד בערב
והשיפור היה מדהים.
בהצלחה. ותודה על המילים החמות
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה כמוסות שמרים ?
שלום28/06/2008ראיתי שהצעת לטיפול כמוסות שמרים, מעניין אותי מה זה ? איך קונים את זה ? כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי..איפה ניתן להשיג... תודה שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוסות שמרים
שיר29/06/2008אני יודעת שאפשר להשיג את הכמוסות האלה בחנויות הטבע הן נקראות תוסף מזון ומסייעות לספוח שומנים בדם ומשפרות מצב עור שומני ועם אקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)