שלום, שאלה גדולה לי

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שלום, שאלה גדולה לי
    אילה
    29/05/2008

אני סובלת כבר הרבה שנים מגיל הילדות כיום בת 29 מכיבה רגישה: צואה רכה, כאבי בטן אחרי אכילה, בטן נפוחה, יום של שילשולים פעם בשבועיים. במשך הזמן קיבלתי על עצמי שזה איזור הרגישות הגופני שלי ועלי להקל על עצמי בעיכול, כמה שיותר וזה אומר להפחית מלאכול אוכל מסוים כל פעם שיניתי והפחתתי ממזון אחר מן הימורים כאלו.
    לפני כ-5 שנים גיליתי את ה"קנדידה" נבדקתי במעבדה והתברר שיש לי קנדידה ברמה גבוהה ביותר. מיד נכנסתי למשטר ללא סוכר וקמח לבן שמרים ועוד.. התזונה שלי השתנתה ביותר כיום אני ללא משטר נוקשה, אבל אוכלת באיזון כמו בספרים ללא אוכל תעשייתי, הרבה פירות וירקות דגנים ופחממות מלאות. ולמרות הכל כאבי הבטן, הנפיחויות, הצרבות נשארו כאבן שאין לה הופכין...

אני זקוקה להמלצה ממכן על מטפל אלטרנטיבי כלשהו מאיזור חיפה/ טבעון כי ניראה לי שבמקרה שלי אני זקוקה לאבחון ולפגישה.
    אני מאמינה שאפשר לחיות אחרת.. ולא מוכנה לקבל את הצרות הבטניות הללו כמובן מאליו, מה אתן אומרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, שאלה גדולה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן

שירי חבקין
    30/05/2008

אילה שלום רב
    אני ממליצה על שתיה של נוני באופן קבוע
    לאחרונה נתקלתי בסוג מאוד מרוכז
    תוכלי לבדוק יותר פרטים באתר
    www.magicnoni.co.il
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו