טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בתחילת הריון, ומאחר וכבר יש לי סימני מתיחה מדיאטות בעבר, הייתי רוצה להפחית נזקים עתידיים כמה שיותר מוקדם. ראיתי כי לחברת וולדה יש שמן הריון שמכיל ארניקה. רציתי לדעת האם ארניקה מותרת לשימוש בהריון? האם יש תכשיר טוב יותר משמן זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מיקה וולדה היא חברה אמינה כך שאם הם כותבים שמן להריון עם ארניקה תוכלי אכן להשתמש בו בהריון. אני ממליצה על שמן רוז היפ ועל האובליפיחה שניהם שמנים צמחיים וטובים לטיפול בפגמי עור צלקות וסימני מתיחה . הם עדינים מספיק לשימוש בכל עת ובהחלט יכולים לשפר את מצב העור. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם רוכשים את שמן הרוז היפ והאובליפיחה כשמנים טהורים או שהם מגיעים בתערובת כלשהיא? תוכלי בבקשה להמליץ לי על חברה מסויימת? האם ניתן להשתמש בהם לכל אורך ההריון ללא חשש? תודה