מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופהאישה11/06/2008
שלום בתי בת 4 ויש לה בעיה כמעט בכול לילה היא מיתלוננת על כאבים חזקים באיזור הפות
והיא מבקשת שאני ישטוף לה את האיזור הכואב . כשראתי את האיזור של הפות הוא היה אדום ונפוח
וכואב מאד לקחתי אותה לבדיקת גניגולוג ולא נימצא דבר וכאב והצריבה חוזר מדי פעם ואני כבר לא יודעת מה לעשות אנא עזרו לבתי להפסיק לבכות בלילות מכאבים חזקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעה
liat11/06/2008בס"ד
שלום רב לאמא המודאגת! לטעמי, הבת קצת מודאגת, ומתוחה, ולכן מגיבה בצורה זו. הצעתי, בזמן שזה רגיש ואדום, כפי שציינת, לטעמי, ניתן לשטוף במים קרים מהברז, כלומר, לא מים חמים, ולשטוף עם סבון אסותא שהוא סבון לרגישות, ולומר לילדה בזמן ששוטפים, הינה את רואה, הכל בסדר, אל תפחדי זה כבר נרפא, אין לך מה לדאוג, ולהרגיע אותה, ולפי דעתי לשטוף את המקום בערב כל שעה, עד הרגע שהיא הולכת לישון, ולפי דעתי וב"ה זה יעבור, כלא היה .
בהצלחה רב, מאחלת ליאת שגב. מרמת גן טל': 0507112744. החלמה מהירה. יום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אישה12/06/2008הי ליאת תודה רבה אבל כול מה שאמרת לי לעשות אני עושה מי מתי שזה התחיל זה לא משהו שונה
ובקשר לזה שהילדה מתוחה אני לא חושבת שזו הסיבה אני יושבת איתה כמה שצריך ומדברת איתה ומסבירה לה אני אחרי עבודה של 4 שנים במרפאת נשים אז אני עושה את הנידרש ללא תוצאה צריך ליראות כמה היא סובלת אם יש לך תרופות סבתא שיעזרו אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת להרגעה
liat12/06/2008בס"ד
לאמא המודאגת שלום רב! בנוסף לדברים שכבר אמרתי, ידוע לי ש- קמח תפוח אדמה מאוד מאוד מרגיע ועוזר לרגישויות מן הסוג הזה. אז בהצלחה רבה, ויום טוב, אני מקווה שאוכל לשמוע בשורות טובות בעניין. תודה, רפואה שלימה. ליאת מרמת-גן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה דחופה
איה הוד12/06/2008שלום עופרה,
בתך לא סתם מתלוננת על כאבים- יש לכך ממצאים פיזיים שמעידים על כך שקיימת בעיה - אחרת האיזור לא היה נפוח ואדום.
אני לא שוללת את הכיוון שאולי אכן מדובר על משהו ריגשי, אך אין זה אומר שלא צריך לטפל בפיזי.
ראשית, תוכלי למרוח לה באיזור (חיצונית) משחת אלו-פרופוליס המכילה פרופוליס יחד עם אלוורה - משחה מצויינת ומרגיעה את האיזור! גם משחת אלוורה בלבד (אבל אלוורה אמיתית לא הירוקות שקונים בסופר) תעזור רבות.
שמן לוונדר יהיה נפלא, תוכלי לשים לה גם כמה טיפות ממנו על הכרית בלילה או למרוח לה טיפה קטנה מתחת לנחיריים - זה ירגיע אותה משמעותית.
העובדה שרופא לא מצא שום בעיה לא אומרת דבר וחצי דבר!
יש לשלול וולודיניה או וסטיבוליטיס (לדעתי זה נדיר בגיל הזה אבל שווה בדיקה)
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)