טיפול טבעי בדלקת סינוס ופוליפ באף

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• טיפול טבעי בדלקת סינוס ופוליפ באף
    ליסה
    06/10/2020

שלום
    איך אפשר לטפל בפוליפ ודלקת סינוס באף קיבלתי תרסיס סטרואידים מרופא א.א.ג יהיה מסוכן לשלב טיפול טבעי לטיפול בסטרואידים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפים וסינוסיטיס

חגית פילובסקי
    06/10/2020

כדי לענות תשובה עניינית אני צריכה יותר פרטים, כמו: מה גיל הלקוח, כמה זמן יש פוליפ, לאיזה משך נתקבל משאף סטרואידים...ועוד.
    מבחינת הומאופתיה בדרכ אפשר לשלב טיפולים, תמיד כדאי לשמוע את כל הפרטים כדי להבין איך לעשות את זה..
    מאחלת הרבה בריאות (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טבעי בדלקת סינוס ופוליפ באף

ליסה
    06/10/2020

שלום
    תודה על המענה הייתי חולת קורונה זה התחיל איתי מנזלת יבשה ואף סתום לאורך כל ימי הבידוד הייתי עם אף סתום אחרי ההחלמה הלכתי לרופא אף אוזן גרון איבחן אצלי פוליפ בנחיר ימין וביקש גם סיטי קיבלתי 2 תרסיסים לאף האחד מכיל סטרואידים אני כבר שבוע איתם הרופא ביקש לקחת למשך חודש יש קצת שיפור אבל לא ממש אולי בנוסף לפוליפ יש לי גם דלקת סינוס לפני הקורונה הייתי בסדר ביקשתי מרופא המשפחה שיפנה אותי למרפאת אלרגיה לפני זה אני אמורה לעשות בדיקת דם לאלרגיה איך שהבנתי אם זה נכון אסור לשלב רפואה טבעית אם רפואה קונבנציונלית אני בת 41 ללא מחלות רקע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליסה

חגית פילובסקי
    06/10/2020

תודה על הפירוט (:
    אני יודעת לענות לך רק לגבי הומאופתיה ומהניסיון שלי השילוב של טיפול קונבנציונלי עם הומאופתיה אפשרי.
    כמובן שצריך להבין למשך כמה זמן הטיפול התרופתי וכן להיות בליווי של הומאופת/ית תוך כדי התהליך.
    מאחלת לך בריאות איתנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ ודלקת סינוס

איה הוד
    06/10/2020

שלום ליסה,
    אין לי ניסיון עם טיפול טבעי בפוליפים באף אבל שווה להתייעץ עם מדקר סיני בנושא וגם עם הומיאופת.
    לגבי דלקת - חשוב ממש להימנע בתקופה זו ממזונות לייחתיים ויוצרי דלקת כמו חיטה (גלוטן), מוצרי חלב, מוצרים מן החי, סוכרים ולהמעיט באכילת ירקות סולניים (עגבניות, פלפלים, חצילים ותפוחי אדמה).
    להתאמת תפריט אנטי דלקתי שמותאם לך אישית כדאי לפנות לנטורופת/ית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו