מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול טבעי בדלקת סינוס ופוליפ באףליסה06/10/2020
שלום
איך אפשר לטפל בפוליפ ודלקת סינוס באף קיבלתי תרסיס סטרואידים מרופא א.א.ג יהיה מסוכן לשלב טיפול טבעי לטיפול בסטרואידים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפים וסינוסיטיס
חגית פילובסקי06/10/2020כדי לענות תשובה עניינית אני צריכה יותר פרטים, כמו: מה גיל הלקוח, כמה זמן יש פוליפ, לאיזה משך נתקבל משאף סטרואידים...ועוד.
מבחינת הומאופתיה בדרכ אפשר לשלב טיפולים, תמיד כדאי לשמוע את כל הפרטים כדי להבין איך לעשות את זה..
מאחלת הרבה בריאות (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול טבעי בדלקת סינוס ופוליפ באף
ליסה06/10/2020שלום
תודה על המענה הייתי חולת קורונה זה התחיל איתי מנזלת יבשה ואף סתום לאורך כל ימי הבידוד הייתי עם אף סתום אחרי ההחלמה הלכתי לרופא אף אוזן גרון איבחן אצלי פוליפ בנחיר ימין וביקש גם סיטי קיבלתי 2 תרסיסים לאף האחד מכיל סטרואידים אני כבר שבוע איתם הרופא ביקש לקחת למשך חודש יש קצת שיפור אבל לא ממש אולי בנוסף לפוליפ יש לי גם דלקת סינוס לפני הקורונה הייתי בסדר ביקשתי מרופא המשפחה שיפנה אותי למרפאת אלרגיה לפני זה אני אמורה לעשות בדיקת דם לאלרגיה איך שהבנתי אם זה נכון אסור לשלב רפואה טבעית אם רפואה קונבנציונלית אני בת 41 ללא מחלות רקע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליסה
חגית פילובסקי06/10/2020תודה על הפירוט (:
אני יודעת לענות לך רק לגבי הומאופתיה ומהניסיון שלי השילוב של טיפול קונבנציונלי עם הומאופתיה אפשרי.
כמובן שצריך להבין למשך כמה זמן הטיפול התרופתי וכן להיות בליווי של הומאופת/ית תוך כדי התהליך.
מאחלת לך בריאות איתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פוליפ ודלקת סינוס
איה הוד06/10/2020שלום ליסה,
אין לי ניסיון עם טיפול טבעי בפוליפים באף אבל שווה להתייעץ עם מדקר סיני בנושא וגם עם הומיאופת.
לגבי דלקת - חשוב ממש להימנע בתקופה זו ממזונות לייחתיים ויוצרי דלקת כמו חיטה (גלוטן), מוצרי חלב, מוצרים מן החי, סוכרים ולהמעיט באכילת ירקות סולניים (עגבניות, פלפלים, חצילים ותפוחי אדמה).
להתאמת תפריט אנטי דלקתי שמותאם לך אישית כדאי לפנות לנטורופת/ית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)
.jpg)