מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכלתליאל11/06/2007
אני בחורה בת 19 וסובלת מאוד קשה מנפיחות וגזים בבטן ,השאלה שלי מה ניתן לעשות כדיי להתפטר מהם אחת ולתמיד ,מאוד קשה לי זה משבש לי את אורח החיים ומתסכל אותי בצורה כזו שאני לא יכולה לשהות בסביבת אנשים ,באמת שאני לא יודעת מה הפתרון ממה להמנע מה לעשות מה לאכול וכו" אנא עזרי לי כי אני כבר אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל היי
לאור נהלל11/06/2007עניתי לך בדף הקודם, אני מעתיקה את התשובה משם כדי להקל עלייך :
אני מציעה לבדוק את מערכת העיכול ולבקש מהרופא את הבדיקות הדרושות לגילוי בקע סרעפתי (לפעמים התופעה נגרמת בגלל זה) .
את יכולה לפנות לרופא המשפחה ולבקש בדיקת צואה לגילוי קנדידה או בדיקת דם, וגם לבקש בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר פילורי (גם הוא חיידק שיכול לגרום לתופעה הזו) הבדיקה מאד פשוטה ולא חודרנית.
אם רופא המשפחה יתנגד לבדיקה בטענה ש: לכולם יש קנדידה זו לא בעיה , את יכולה לפנות למעבדת מזור בפתח תקוה ולבקש בדיקה באופן פרטי ( במידה וזה מה שתעשי צרי קשר למייל ואדריך אותך מה לבקש) .
לניטרול הגזים אפשר לקחת (בכל בית מרקחת) כדורי פחם, אבל לזכור שזה טיפול נקודתי ולא יפתור את הבעיה.
ולשיפור התזונה :
לאכול יותר סיבים, פירות וירקות טריים, בשר נטול שומן - עוף , הודו
להוריד : שמרים , סוכרים ומוצרי חלב עד כמה שאפשר.
להמנע מצבעי מאכל ,חומרים משמרים , מזון מעובד וקפוא , הפחתת כמויות הסוכר והמלח למינימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)