מתוסכלת

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    ליאל
    11/06/2007

אני בחורה בת 19 וסובלת מאוד קשה מנפיחות וגזים בבטן ,השאלה שלי מה ניתן לעשות כדיי להתפטר מהם אחת ולתמיד ,מאוד קשה לי זה משבש לי את אורח החיים ומתסכל אותי בצורה כזו שאני לא יכולה לשהות בסביבת אנשים ,באמת שאני לא יודעת מה הפתרון ממה להמנע מה לעשות מה לאכול וכו" אנא עזרי לי כי אני כבר אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאל היי

לאור נהלל
    11/06/2007

עניתי לך בדף הקודם, אני מעתיקה את התשובה משם כדי להקל עלייך :

אני מציעה לבדוק את מערכת העיכול ולבקש מהרופא את הבדיקות הדרושות לגילוי בקע סרעפתי (לפעמים התופעה נגרמת בגלל זה) .

את יכולה לפנות לרופא המשפחה ולבקש בדיקת צואה לגילוי קנדידה או בדיקת דם, וגם לבקש בדיקת נשיפה לגילוי הליקובקטר פילורי (גם הוא חיידק שיכול לגרום לתופעה הזו) הבדיקה מאד פשוטה ולא חודרנית.
    אם רופא המשפחה יתנגד לבדיקה בטענה ש: לכולם יש קנדידה זו לא בעיה , את יכולה לפנות למעבדת מזור בפתח תקוה ולבקש בדיקה באופן פרטי ( במידה וזה מה שתעשי צרי קשר למייל ואדריך אותך מה לבקש) .

לניטרול הגזים אפשר לקחת (בכל בית מרקחת) כדורי פחם, אבל לזכור שזה טיפול נקודתי ולא יפתור את הבעיה.

ולשיפור התזונה :
    לאכול יותר סיבים, פירות וירקות טריים, בשר נטול שומן - עוף , הודו
    להוריד : שמרים , סוכרים ומוצרי חלב עד כמה שאפשר.
    להמנע מצבעי מאכל ,חומרים משמרים , מזון מעובד וקפוא , הפחתת כמויות הסוכר והמלח למינימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו