טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שאלה ביתי היא בת שנה ו7 חוד' שתהיה בריאה היא חוטפת דלקות בדרכי השתן יוצא כל 3 חוד' מה אני יכולה לתת לה כדי למנוע את זה תזונה וכו'. (היא מטופלת באורולוגיה) אבל גם להם אין תשובה .
עוד שאלה : מה אפשר לעשות עם צלקות (כמו חורים בפנים) כתוצאה מאקנה ושנגעתי בידים
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חד משמעית מה שיכול להועיל לבתן הוא מוצר בשם ג'ל אלוורה-חמוציות. יש לי ניסיון טוב איתו במצבים אלו גם בילדים. אם תרצי הנחיות מדוייקות תוכלי ליצור עימי קשר
לגבי צלקות - אחכה לתגובתה של שירי בעניין :-) גיל הצלקות מאוד משנה כי צלקות טריות יותר קלות לטיפול מאשר צלקות ותיקות.
באהבה, איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאבלין שלום אין משהו שהוא בגדר מוצר פלא אולם שילוב של החימר הירוק ושמן רוז היפ יכול בהחלט לשפר. שני אלה ידועים כמחדשים את העור באופן משמעותי ושמן הרוזהיפ אף נחקר כמסייע לטיפול בצלקות.
עוד הערת ביניים לגבי דלקות בדרכי השתן אפשר לשתות תה הדסים באופן קבוע שמונע ומטפל בדלקות בדרכי השתן.
בהצלחה שירי