מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצעונים אדומים על העורהילה04/07/2008
שלום רב, יש לי פצעונים אדומים על העור באיזור הזרוע בחלק הצידי ומעט מאחור. הפצעים ברובם אדומים וחלקם עם ראש לבן. אני סובלת מהפצעים הללו מגיל צעיר והלכתי להרבה רופאי עור אך הפתרונות שקבלתי לא עזרו לי.הם לא הגדירו את הבעיה כאקנה. יש פעמים ביום שהאדמומיות יותר חזקה ויש פעמים שפחות הפצעים לא ממש מגרדים אך הם בולטים על פני העור. אני מבקשת עזרה ואת חוות הדעת ואם יש פתרון אשמח לקבלו. בברכה, רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצעונים אדומים על העור
איה הוד05/07/2008הי רוני,
תודה שפנית אלינו כאן.
אני חושבת שעד היום ניסיתי פתרונות חיצוניים - האם שקלת שהבעיה נוצרת מבפנים?
זה יכול להיות בקלות תגובה אלרגית למזון שאת לא יודעת שאת אלרגית אליו, או אפילו גלולות למניעת הריון - האם חשבת על כך?
זה יכול להיות מסטרס, או אף מעודף רעלנים בגוף שבוחרים לצאת בדרך הזאת, או עקב חוסר איזון הורמונלי או חסרים תזונתיים ועוד.
יכולות להיות כל כך הרבה סיבות לבעיה, אך אם תמשיכי לנסות למצוא פתרונות חיצוניים בלבד קשה לי להאמין שזה יעלם.
השימשו החיצוני בחימר ירוק את התכשיר בשם פרופרג'יל, או בשמן עץ התה ולוונדר או אפילו בקמומיל יסייעו רבות - אך אסור להתעלם מטיפול פנימי שהוא הכרחי כאן!
תתחילי מזה שתשימי לב למתי הבעיה מחמירה, האם זה יותר באזור סביב המחזור החודשי או בזמן של לחצים או אחרי אכילה של מזונות מסויימים או בלי שום קשר לכלום...תתחילי ללמוד להקשיב לגוף כי הוא מנסה להראות לך שמשהו יצא מאיזון.
באהבה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים אדומים על העור-תודה
הילה05/07/2008תודה רבה! אני באמת אתחיל יותר לשים לב ולבדוק את הבעיה מבפנים (-: רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)