מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודה וצריך עצה נוספת (:יובל04/07/2008
שלום רב תודה רבה על העצה בנוגע לדלקת גיד.. אני חייב בבקשה עצה שתעזור לי להתמודד אם בעיות של הגרון פעמיים השנה קיבלתי התקררות של דרכי הנשימה העליונה. 14 פעמים דלקות גרון אם תפליטים. כל הזמן הגרון וחוזר לגרון .מה אפשר לקחת בשביל לעזור לו? שום לוקח בצל לוקח פירות הדר {אסור לי השנה אז לא נוגע בכלל לא בלימון ולא תפוז והלאה} דבש לוקח בצל ודבש ביחד לוקח. בתודה מראש אברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מערכת חיסון
איה הוד05/07/2008הי אברי,
עושה רושם שמערכת החיסון שלך מאוד חלשה.
אתה מנסה תרופות סבתא שמאוד יעילות אך נראה כאילו בכל פעם זה רק כדי למגר את הבעיה באופן עכשוי ולא לטווח הארוך.
מאחר והמצב הופך לכרוני והבעיה בגרון כל הזמן חוזרת אני מציעה לך לגשת לטיפול נטורופתי שלם שכולל התייחסות גם לגוף וגם לנפש...ואני מתכוונת לכך שמעבר לטיפול בדלקות שמופיעות שוב ושוב בגוף במקומות שונים, יש לבדוק מה קורה מתחת לפני השטח...למשל, אם מישהו אומר לי שכל הזמן יש לו דלקת בעיניים אני תמיד מנסה להבין מה הוא מנסה לא לראות (הבנת?)
אם יש דלקות גרון יכול להיות שיש בעיה בתקשורת עם מישהו או עם אנשים בכלל (גרון קשור לדיבור - כלומר ליכולת שלנו לתקשר), דלקת בגיד יכולה לרמוז על כמה וכמה דברים...
שורה תחתונה - אם זה לא אירוע חד פעמי, שווה להשקיע בטיפול רציני שיורד לעומק העיניינים ומאשר ריפוי אמיתי מהשורש.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)