טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום איב. נערה בת 17 שקיבלה לטיפול בשיער . יש שתי בעיות בשיער:, לצערי. נשירת שיער כרונית שהתקבעה בגלל חוסר ברזל . מזעור שיער - אלפופציה אנדרוגנית. רופא עור המליץ בנוסף לשתי תמיסות ברקיחה מיוחדת (שאני מפחדת לתת לה אותן, כי מינוקסי 5 אחוז שניתן לה בעבר הצמיח לה שיער בפנים), תוספי מזון, ואני רוצה לדעת אם מותר לקחת את התוספים ואם הם לא מזיקים: בבוקר : century pomegranate 500 מ"ג צהרים : לפני האוכל , L-LYSINE 500 ' ' CYSTAINE 600 ערב: mega -gla 300. האם התוספים האלה בטוחים לשימוש? ניתן בינתיים לחודשיים. אני כבר לא יודעת למי להאמין. שנתיים הייתי הולכת לרופאי עור שהילדה היתה קטנה ואומרת להם שיש נשירה והיו מתייחסים אלי כאלי אני אימא לחוצה.. הבעייה שבגלל זה היא איבדה שיער שלא חזר.. ואני הפכתי לאימא שאיבדה את שנחת החיים שלה... אז ממש מבקשת לדעת אם התוספים האלו מותרים לתת בגיל 17, והאם הם לא עושים נזק? תודה ממש, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד