מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כוויית שמשנועה13/07/2008
שלום לכן ביקרתי בחוף הים בשבת ונראה לי שנכוויתי ברגליים: הן מאוד אדומות וכואבות וממש נפוחות. יש לי ממש בצקות, במיוחד בקרסוליים, ברמה שמסתירה את העצם (בד"כ אצלי עצמות הקרסוליים בולטות מאוד) מה ניתן לעשות? בתודה מראש נועה המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כוויות
איה הוד14/07/2008
הי נועה,
יש מוצר מיוחד בשם "אלו-פירסט" שמכיל את האלוורה המיוצבת והפעילה (אלוורה מיוחד ולא מה שמוצאים בסופרים בצבע ירוק!) שהיא מרגיעה ומטפלת בכויות, ואת הפרופוליס שהוא צמח "אנטיביוטי" ומחטא לטיפול בעור פגוע ועוד כמה צמחים חשובים למצב זה.
אלו-פירסט הוא נוזל אלוורה+פרופוליס+11 צמחים רפואיים.
מוצר זה הוא חובה בכל בית לעזרה ראשונה.
עוזר:כוויות,פריחות,עקיצות,פצעים שונים,גירויים בעור,רירית, דלקות גרון,אף,ניקוי פה.
מומלץ ביותר - עובד מיידית!
בד"כ זה מוצר שלא ניתן למצוא בחנויות - צרי עימי קשר.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכווית שמש
נועה14/07/2008תודה מקרב לב בינתיים, היות והמצב החמיר והיה לי ממש קשה לעמוד על הרגליים, ביקרתי אצל רופא העור. הרופא אישר שאכן מדובר בכוויות שמש. נתן לי משחה (בשם בטאקוטן) והמליץ לי להניח את הרגליים על משטח גבוה (יש לי ממש הצטברות נוזלים) וכן לעטוף אותן ברטייה עם תמיסה של 1/3 חומץ לבן ו 2/3 מים. אנסה בערב נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כוויות שמש
איה הוד14/07/2008בהצלחה יקירה!!!
עושה רושם שממש ממש הצלחת להשרף :-)
טוב שהלכרת לרופא!!!
החלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)