מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורדת שיזוף! מישהו ניסה?חן03/09/2008
אוקי הייתי הרבה מאוד בים אני גולשת אז המצב פשוט מכריח כשיש גלים עכשיו אני ממש ממש כושיתתתת וזה ממש לא מתאים לי חשוב לציין שאני תימניה שלמה אבל נולדתי לבנה ותמיד הייתי בעלת עור בהיר (לא כמו שהייתי קטנה אבל עדיין..) בקיצור אני לא יודעת אומרים שיש איזה חומר בגוף של כהי העור (אצל התימנים נראהלי..) שהוא יכול לצאת החוצה כשמשתזפים וברגע שהוא יוצא החוצה השיזוף נשאר לתמיד אני ממש ממש מפחדת שזה לא זה והשיזוף לא ידהה לי ואין לי כח לחכות בכלל עד החורף התרופות סבתא האלה להבהרת עור הפנים באמת עוזרות?יש אחת מהן ששמים כף יוגורט.. אז איזה יוגורט בדיוק שמים? והאם כדאי לחזור על הפעולה כמה פעמים? יש מישהו שניסה את זה בכלל ויכול להגיד לי אם זה באמת עוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיזוף
איה הוד08/09/2008הי חן,
מקווה ש שירי תוכל לעזור כאן יותר ממני :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי
טלוווווווש09/08/2010אל תדאגי (( : השיזוף ירד עם הזמן ואת תחזרי לצבע שלך .. אני גם תמנייה ואני לבנה ושאני משתזפת ונהיית חומה מאוד הצבע הלבן הרגיל שלי חוזר .. שיזוף תמיד יורד .. (( :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיזוף לא יורד! אבל בשביל זה יש סבתא
חן11/08/2015אני חצי תמניה וחצי אשכנזיה ונולדתי לבנה! עם השיזוף נהייתי שחומה בחלקים בגוף וזה לא יורד בשלמות. לא משנה כמה חורפים יעברו. אבל יש אפשרות לשים מיץ לימון סחוט על העור כמה פעמיים ולא להחסף לשמש באותו זמן עדיף לשים בערב ורואים תוצאות !!!! (זה מוריד גם נמשים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)