טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אמר שלא שמעת על זה שכוסמת מורידה צבע שחור..
אז למה שבעצם כתוב בתרופות הסבתא,למטע
להבארת שיער-קצצו כוסמת טרייה,ולהוסיף מים חמים ולקרר ולמרוח על השיער..
כתוב שזה להבאת שיער..
אז עם ככה מה זה אומר?
ועם ישנה טעות,
אז האם קיים סוג של תרופה נגד הדבר העקשן והמעצבן להרודת צבע שיער שחור..!!?!
מחכה לתשובתך בתודה עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
העובדה שזה כתוב לא אומרת שאני אישית מכירה את השיטה או התנסיתי בה...חחח... לצערי אני לא יכולה לייעץ לגבי משהו שאין לי מושג אם הוא באמת עובד. לא ניסיתי ולא שמעתי על זה עד שהעלית את הנושא.
יש הבדל גדול בין הורדת צבע ולבין הבהרת שיער., תרופות סבתא להבהרת שיער בדרך כלל מדברות על לימון בשילוב עם השמש, אך להורדת צבע מהשיער יש להתייעץ בפורום שיער כאן באתר.
באהבה רבה, איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד