מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשירת שיעריוני23/09/2008
אודה לכם אם תמליצו לי על תרופות סבתא יעילות לטיפוח ונשירת שיער. בזמן האחרון השיער שלי נושר,הפך להיות יבש וחסר ברק ולא נעים למגע. החלפתי כמה סוגי שמפו,כרגע אני חופף עם הד אנד שולדרס. עשיתי בדיקות דם והם תקינות, אני לוקח ויטמינים HR רוטס כבר כמה חודשים, אבל אין שיפור משמעותי. (אני בן 22) באיזה שמפו כדאי לחפוף? אולי כדאי למרוח מסיכה להזנת השיער? אם כן,איזו? כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירה
איה הוד25/09/2008שלום יוני,
מאחר ושאלה זו נשאלת כאן בפורום לעיתים מאוד קרובות, אענה בקצרה ו אפנה אותך לחפש אחר תשובות שניתנו כאן לא מעט פעמים לגבי אותה שאלה בדיוק.
חשוב מאוד לנסות להבין האם הנשירה היא גנטית-תורשתית או שיש לה סיבה אחרת, למשל: חסרים תזונתיים ותזונה קלוקלת לאורך שנים, לחצים ומתח, בעיות או חוסר איזון הורמונלי וכו'.
אם זה תורשתי אין לי הרבה יותר מידי עצות - אפשר אולי להאט טיפה את התהליך.
אם זה מסיבה אחרת, חשוב ביותר לטפל בשורש הבעיה ובגורם ולא בסיפמטום - כי עושה רושם שאתה מחפש אחר פתרונות חיצוניים (מסיכות, שמפו ...) אבל הבעיה מתחילה מבפנים.
השיער עצמו זה חומר מת. הדבר החי נמצא מתחת לקרקפת - השורש של השיערה ולכן חשוב לוודא שהשורש מקבל את חומרי ההזנה שלו מבפנים - זה אומר שחשוב לדעת מה לאכול, חשוב להקפיד לשתות המון מים, חשוב לטפל בסטרס אם הוא קיים, חשוב לוודא שאתה באמת סופג ויטמינים ומינרלים מהמזון ועוד ועוד.
נכון, חשוב מאוד להחליף שמפו - רצוי ללכת על שמפו מיוחד המיועד נגד נשירה (בד"כ זה שמפו המכיל רוזמרין), ובטח שלא לחפוף עם הד אנד שולדרס!!!
טיפ: שתיית מיץ עשב חיטה כל יום כל יום כל יום תעשה לך פלאים!!!!
תוצאות ניתן לראות אחרי 6-7 שבועות לערך (תלוי בגורם הנשירה כמובן)
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)