מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חום ללא סוףאורטל24/09/2008
שלום לכולם יש לי תינוקת בת 10 חודשים כבר יומיים עם חום לא פחות מ40 ואני לא יודעת מה לעשות אני מיתנדנדת בין נורופן לנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חום
איה הוד25/09/2008הי אורטל,
חום הוא מנגנון טבעי של הגוף להתמודד עם וירוסים, חיידקים, דלקות ועוד. הגישה הנטורופתית מאמינה שחום הוא פעולה חכמה וטבעית של הגוף ואם אנו מדכאים אותו עם תרופות אנו בעצם משאירים את הגוף חסר כל הגנה כנגד מה שתקף אותו. היום, אפילו רופאים אינם ממהרים להוריד חום ע"י שימוש בתרופות והרבה מאלה שכן עושים זאת ממליצים לא להוריד את החום לגמרי. כמובן שיש להתייחס לכל מקרה בנפרד, לברר מה גובה החום, מה הרקע ומה סיבת החום. ישנם בהחלט מקרים בהם כן נרצה לשקול התערבות. השיטות הטבעיות להורדת חום מנותבות לגורם בין אם הוא חיידקי או ויראלי.
*שיטה מסורתית נפוצה היא שתיית תה עם טיפה ברנדי לפני השינה. יש להתכסות טוב ובדרך כלל מזיעים כל הלילה וקמים כמו חדשים - מן הסתם לא הייתי ממליצה על זה לתינוקת כל כך קטנה!!
*ניתן להיכנס למספר דקות לאמבטיה עם מים פושרים עד קרים אך לא קפואים.
*ייש להרבות בשתייה (לא ממותקת ומוגזת) ובהרבה מנוחה.
*טיפ נוסף, לטפטף לפני השינה על הכרית כמה טיפות שמן אקליפטוס או מנטה, זה יעזור לפתוח את האף לנשימה טובה יותר.
* יעיל ביותר: כדורי וינטר באלנס. לתינוקות ניתן לפתוח את הכמוסה ולפזר באוכל מינון נמוך.
*אם צומחות לה השיניים - ניתן להקל בעזרת "גלי -גם"
* אם זה ויראלי - גם אכינצאה ואסטרגלוס בטיפות יועילו רבות!!!
הרבה בריאות,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)