מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת ברגלשלומית03/07/2007
נראה לי שיש לי דלקת סמוך לכף הרגל - יש לי עצם בולטת מעט (לא ברגיל), והמקום אדום וחם. הרגל כואבת ליוקשה לי לדרוך עליה. אני יודעת שאם אלך לבדוק אצל רופא הוא יתן לי אנטיביוטיקה, אבל לא ממש בא לי על אנטיביוטיקה עכשיו... האם ידוע למישהו כאן על משהו אלטרנטיבי, משחה, צמח מרפא, או כל דבר אחר שיכול לעזור ו"להרוג" את הדלקת???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
לאור נהלל04/07/2007לא נתת פרטים מדוייקים , כמו למשל, האם זה נגרם כתוצאה ממאמץ או חדירה של אלמנט זר לרגל, כמו קוץ למשל, כמה זמן זה נמשך וכו' , אין אפשרות לדייק באבחנה או לתת המלצות שיפתרו את הבעיה, משום שזה יכול להיות הרבה דברים , כמו :
דלקת עיצבית, שבר מאמץ , דורבן בכף הרגל, או בעייה מערכתית - ראומטיזם, arthritis ועוד...
בכל מקרה, אם המקום אדום וחם לא כדאי לחכות לזיהום ואני ממליצה לגשת לרופא לעשות אבחנה מבדלת ואז , בנוסף, לזירוז ההחלמה, לקבל המלצה לטיפול משלים.
ההמלצות לשימוש בתרופות סבתא או ריפוי טבעי , לא מחליפות רופא או אנטיביוטיקה במידה וצריך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרטים...
שלומית04/07/2007אז ככה: הדלקת נגרמה כנראה מנעל חדשה שהלכתי איתה יום שלם. בסוף היום הרגשתי בכאב, ולמחרת הכאב התגבר והמקום התנפח והאדים. זה נמשך כבר כמה ימים - מיום ראשון.
הייתי אצל רופא, שאמר שאפשר לחכות עם תרופות, אך נתן לי מרשם לארטופן במקרה הצורך. אין צורך באנטיביוטיקה, למרות שזוהי דלקת בבירור, אך לא זיהומית. לא חדר שום עצם לרגל.
בינתיים המקום כואב, נפוח קצת יותר... וממש לא בא לי לקחת כדורים. (הכדורים הם בעיקר בשביל להקל על הכאב, אך אני מסוגלת לעמוד בכאב. לא נורא ואיום).
ושוב אני שואלת: האם יש איזה צמח למריחה, או להשרות את הרגל עם מצח או משהו מרגיע, או משהו שיוריד את הנפיחות??? רק לא תרופות וכימיקלים... : (
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומית
שאול04/07/2007אפשר למרוח משחת ארניקה עם שמן לבנדר.
ולשים עלי כרוב על המקום הנפוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת
שירי חבקין03/11/2009שלום רב
אני ממליצה על משחות של ארניקה או טראומיל
כמו כן אפשר למרוח או לעשות קומפרסים של קומפרי
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש אותה בעיה
ברק ספטון30/10/2009הרופא נתן לי אנטיביוטיקה וזה לא עבד ואז הלכתי לעשות ניתוח והוציאו לי את זה ותפרו הקיצר מאמי תעשי גם ניתוח ובין שבועים לחודשים תוכלי ללכת שוב על הרגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)