דלקת ברגל

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• דלקת ברגל
    שלומית
    03/07/2007

נראה לי שיש לי דלקת סמוך לכף הרגל - יש לי עצם בולטת מעט (לא ברגיל), והמקום אדום וחם. הרגל כואבת ליוקשה לי לדרוך עליה. אני יודעת שאם אלך לבדוק אצל רופא הוא יתן לי אנטיביוטיקה, אבל לא ממש בא לי על אנטיביוטיקה עכשיו... האם ידוע למישהו כאן על משהו אלטרנטיבי, משחה, צמח מרפא, או כל דבר אחר שיכול לעזור ו"להרוג" את הדלקת???

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ברגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלומית

לאור נהלל
    04/07/2007

לא נתת פרטים מדוייקים , כמו למשל, האם זה נגרם כתוצאה ממאמץ או חדירה של אלמנט זר לרגל, כמו קוץ למשל, כמה זמן זה נמשך וכו' , אין אפשרות לדייק באבחנה או לתת המלצות שיפתרו את הבעיה, משום שזה יכול להיות הרבה דברים , כמו :

דלקת עיצבית, שבר מאמץ , דורבן בכף הרגל, או בעייה מערכתית - ראומטיזם, arthritis ועוד...

בכל מקרה, אם המקום אדום וחם לא כדאי לחכות לזיהום ואני ממליצה לגשת לרופא לעשות אבחנה מבדלת ואז , בנוסף, לזירוז ההחלמה, לקבל המלצה לטיפול משלים.
    ההמלצות לשימוש בתרופות סבתא או ריפוי טבעי , לא מחליפות רופא או אנטיביוטיקה במידה וצריך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים...

שלומית
    04/07/2007

אז ככה: הדלקת נגרמה כנראה מנעל חדשה שהלכתי איתה יום שלם. בסוף היום הרגשתי בכאב, ולמחרת הכאב התגבר והמקום התנפח והאדים. זה נמשך כבר כמה ימים - מיום ראשון.
    הייתי אצל רופא, שאמר שאפשר לחכות עם תרופות, אך נתן לי מרשם לארטופן במקרה הצורך. אין צורך באנטיביוטיקה, למרות שזוהי דלקת בבירור, אך לא זיהומית. לא חדר שום עצם לרגל.
    בינתיים המקום כואב, נפוח קצת יותר... וממש לא בא לי לקחת כדורים. (הכדורים הם בעיקר בשביל להקל על הכאב, אך אני מסוגלת לעמוד בכאב. לא נורא ואיום).
    ושוב אני שואלת: האם יש איזה צמח למריחה, או להשרות את הרגל עם מצח או משהו מרגיע, או משהו שיוריד את הנפיחות??? רק לא תרופות וכימיקלים... : (
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלומית

שאול
    04/07/2007

אפשר למרוח משחת ארניקה עם שמן לבנדר.
    ולשים עלי כרוב על המקום הנפוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

שירי חבקין
    03/11/2009

שלום רב
    אני ממליצה על משחות של ארניקה או טראומיל
    כמו כן אפשר למרוח או לעשות קומפרסים של קומפרי
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש אותה בעיה

ברק ספטון
    30/10/2009

הרופא נתן לי אנטיביוטיקה וזה לא עבד ואז הלכתי לעשות ניתוח והוציאו לי את זה ותפרו הקיצר מאמי תעשי גם ניתוח ובין שבועים לחודשים תוכלי ללכת שוב על הרגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו