טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מגזים אופן קבוע. לפני שאני פונה לייעוץ בנושא הייתי רוצה לקבל אולי כמה עצות פשוטות ליישום שאולי יחסכו ממני יעוץ שדורש זמן כסף ועוד...בנוסף לעצות שתתנו לי, אולי יש שמנים שמתאימים למריחה על האזור?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש כל מיני סוגי גזים. אם זה סתם גזים רגילים "מרגיזים" ...חחחח...את יכולה להירגע מאחר ולכולם יש וזה נורמלי - כל עוד הם משתחררים ולא מכאיבים ואין להם ריח רע במיוחד אז הכל בסדר. הפתרונות לכך הם לשתות חליטות משומר, מליסה, אניס, ולעשות שימוש רב בקימל - אחד הדברים המופלאים ביותר נגד גזים.
אם הגזים הם קשים, כלואים, בעלי ריח חריף חזק, גזים המעידים על בעיה במערכת עיכול או אף על אלרגיה לסוג מזון מסויים שאת לא מודעת אליו, או תסיסה במעיים וכו' וכו'...כאן זה כבר מצריך טיפול רציני יותר.
טיפ: תתחילי לשים לב למה את אוכלת.
באהבה איה הוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר