נזלת וליחה בהריון - דחוף

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נזלת וליחה בהריון - דחוף
    אורלי
    16/10/2008

שלום, במה אפשר להשתמש בכדי לפתוח אף סתום וגדוש ולהקל על ליחה בזמן הריון? אני בשבוע 20, וכמעט שטפטפתי לי שמן אקליפטוס למכשיר אדים כשברגע האחרון הבנתי שספציפית לנשים בהריון זה אסור. יש פתרונות אחרים? (אגב, כל התכשירים הטבעיים של תרסיסי מלח רק החמירו לי הגודש....) תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת וליחה בהריון - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת וליחה

איה הוד
    17/10/2008

אורלי מקסימה,

את רואה דברים לא נכון:
    במקום לנסות להוציא את הגודש והליחה את צריכה לגרום לגוף להפסיק לייצר אותן!!!
    בשביל לעשות זאת את צריכה להבין מה הגורם להן...
    האם זה עודף מזונות "ליחתיים" בתפריט כגון מוצרי חלב (הכי גרוע!), בננות, תפוזים, בוטנים, מוצרים המכילים חיטה כגון לחם, ביסקוויטים, עוגיות, סוכרים כגון ממתקים, שוקולדים, גלידות וכו'....

האם זה חולשה חיסונית?

האם זאת תגובה אלרגית?

וכו' וכו'....

כל עצה שאתן לך כאן להוציא ליחה לא תעזור כל עוד הגוף ממשיך לייצר אותה - חייבים לרדת לעומק העניין.

אני חייבת לספר לך שהורדה לחלוטין של כל המזונות הליחתיים מהתפריט עושה ניסים! ניסים!!!
    אך אם יש רקע אלרגי או חיסוני חשוב לחזק את הגוף במקביל.

טיפים:
    שום - אכילת שום גם עוזרת לגוף להוציא ולפלוט החוצה ליחה, גם מטפל בנזלת וגודש בין היתר בגלל החיזוק החיסוני.

הקפידי על שתייה - את יכולה לשתות תה ג'ינג'ר עם דבש!!! מעולה!

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו