טיפול - בעצירות קשה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• טיפול - בעצירות קשה
    כוכי
    24/10/2008

שנים רבות סבלתי מעצירות קשה כתוצאה משימוש ממושך (כ- 20 שנה) במשלשלים כשהחלטתי להפסיק קניתי ספר בהרצאה על סגולות המרפא של כל פרי . הרכבתי עיסה ממוצרים מתאימים : חצי ק"ג שזיפים יבשים +חצי ק"ג תאנים יבשים +50 גרם זרעי שומר הוראות הכנה מרתיחים את זרעי השומר היטב עד שהם צפים והמים מקבלים גוון אחר מוציאים אותם מהסיר . מוסיפים למים הרותחים את השזיפים (יש לקנות שזיפים ללא הגרעין) שאותם קצצנו לחתיכות קטנות מוסיפים את התאנים הקצוצים ומבשלים עד לאידוי כמעט מוחלט של המים ואז מרסקים את התאנים והשזיפים . לאחר שזה מתקרר זה הופך לריבה . יש לאכול 2 כפות 3 פעמים ביום בבוקר יש קודם לשתות שני כוסות מים לפני השתייה של הבוקר ולאכול 2 כפות מהעיסה יש להתמיד גם אם ב- שבוע/שבועיים זה לא עוזר זה יצליח!!! בנוסף כמובן יש להקפיד על תזונה בריאה (לחם שחור ומוצרים טבעיים נוספים). היום אני כבר כמעט 5 שנים לא נוגעת בכדורים ומרגישה נפלא . אז אני מקווה שעזרתי לכם בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול - בעצירות קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות סבתא לטיפול בעצירות

רונה
    24/10/2008

היי,

ברצוני להוסיף מספר תרופות סבתא לטיפול בעצירות. אני משתמשת בחלק מהן והן באמת עוזרות:

מיץ גזר ומיץ עגבניות מאוד טובים כשסובלים מעצירות.
    2ערבבו כפית שמן זית עם מית לימון ומים. שתו כל בוקר לפני ארוחת בוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

מניקה
    25/10/2008

שלום איה אני אם מניקה. קיבלתי מנאוטורופט את המרשם לפרוטזן קוביות מפירות יבשים שמכיל תאנים מיובשות, שזיף מיובש, אבקת תפוחי עץ, ממתיק E420 פסיליום זרעי פשתן, סובין חטה, חומצה E200 E2200 האם ידוע לכם אם זה בסדר לאם מניקה? עליי לאכול כשתי קוביות לפני השינה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו