מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טחורים ופיסורה בהריוןליאת12/11/2008
שלום אני כרגע בהריון ראשון בשבוע 21 וסובלת מטחורים/פיסורה, אציין שגם לפני ההריון סבלתי מפיסורה יש מישחה או משהו טבעי אחר שיכול לעזור לכאבים וגם שמתאים לאישה בהריון? אני אשמח מאוד... תודה רבה לעזרתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים
איה הוד12/11/2008הי ליאת,
מאחר ואת בהריון הייתי ממליצה בשלב זה רק על טיפול חיצוני עם משחות ותזונה להסדרת מערכת עיכול.
ישנן משחות רבות טבעיות וטובות , כולל משחת הטראומיל ומעולה לפיסורות....
לאחר הלידה יהיו דברים רבים יותר להציע לך כטיפול ואני מאמינה שאם לא תטפלי הבעיה לא תעלם מעצמה בגלל שדיווחת שהיא היתה קיימת לפני ההריון....
אשמח לעזור.
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחורים
שירי חבקין13/11/2008ליאת שלום רב
ישנם מספר שמנים שיכולים לעזור מאוד במריחה חיצונית
אני מכינה משחה עם שמן זית, שמן אובליפיחה (שממש
מפחית את התופעה),קלנדולה,לבנדר, פיגם ועץ התה.
מורחים חיצונית ואפשר גם על טחורים עם דימום שלא כמו
המשחה שנותנים בקופת חולים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה מכל לבי
אביבית11/03/2009אחרי ייסורים קשים,נסיון בטיפול קונבנציונלי-משחת ניפידין והמון משחות אחרות-טבעיות והוצאת הרבה כספים ;אני רוצה להמליץ לסובלים טיפול שהוא שילוב-לא קשה כלל ומביא לתוצאות טובות . א.שינוי בתזונה לתקופה של חודש לערך,אם תוכלו אז אפילו רצוי יותר.לתקופה זו להוריד פחמימות-מותר לחם מחיטה מלאה ,חלק ,ללא גרעינים וזרעים.לא עוגות ועוגיות,ללא עגבניות ופלפלים,ללא תבלינים בבישול חוץ מאבקת מרק עוף ללא מונוסודיום ופפריקה מתוקה.רצוי מאוד כמה שיותר מלפפונים במשך היום.יוגורטים טבעיים ו או במתיקות עדינה.מותר במינון סביר ביצים ותפוחי אדמה.קישואים גזר בצל ברוקולי מאודים לבד או עם עוף או עם דגים.מותר תפוחים ואגסים.והעיקר המון מיים ושתי כוסות תה צמחים לפי בחירתכם. ב.פג לקס בטעם תפוז.התכשיר הכי טוב לעניות דעתי אחרי שניסיתי המון.תתחילו ביומיים הראשונים שלוש או ארבע פעמים ביום ואחרי שהיציאות מסתדרות תעברו לפעמיים ואחר כך פעם ביום לפני השינה. ג.שוב, אחרי ניסיונות רבים וייסורים ותפילות הגעתי,תודה לאל,לתכשיר ששינה הכל אחרי שלא האמנתי -רוסטל של האסכולה הטבעית,אני השגתי בבני-ברק בטל"-036187591 ,השימוש קל והתוצאות כמעט מיידיות,אחרי כיומיים .תתחילו בשימוש בימים הראשונים ארבע עד שש פעמים ואחר כך לשלוש ולשניים.תתמידו לאורך זמן .ואם תוכלו-ברכת אשר יצר אחרי השירותים.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי איזור הפיסורה+ טיפול מונע
אסתר13/11/2008אני סבלתי מאד מפיסורה-תקופה ארוכה חשבו שזה טחוריםוטופלתי בנרות ומשחות שונות לטחורים. במקרה הגיע אלינו רופא צעיר שהציע לי להתחיל לשתמש בשמן אמבט "אמול" הנמכר גם בבתי המרקחת של קופ"ח, את השמן הזה מורחים במקלחת לאחר שטיפת האיזור במים ושוטפים היטב. הוא הציע לא לנקות את האזור בסבון (דטרגנטים), ולא לנגב במטליות לחות שבהן יש גם חומרים שמייבשים את האיזור וגורמים לגירוי מיותר. ורק לשטוף עם ה"אמול". כמו כן יש ספריי isoket spray שניתן לי ע"י רופא גסטרו . אני מתיזה אותו על אצבע לאחר שטיפה טובה של האיוזור ומורחת על המקום הפצוע. זה מעט שורף - אך הטיפול מאד אפקטיבי. על מנת לגרום ליציאות רכות: כדאי להשתמש בתערובת של 2 כף שיבולת שועל גרוסה(לא אינסטנט,)+ 1 כף סובין שיבולת שועל(ניתן לקנות בחנויות מזון רגילות, באיזור מוצרי הגראנולה)+ 1 פישתן טחון- שנשמר במשך עד שבוע טחון בפריזר בצנצנת זכוכית). את כל העיסה הזאת לבשל בחצי כוס מים במשך דקה. ולאכול על הבוקר על בטן ריקה + רצוי גם לשתות 1 כף שמן זית (בחמיצות עד 0.8 ) עם מעט מים פושרים. כל זה גורם ליציאות רכות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)