מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהיוסי08/12/2008
שלום אני בן 19 בארבעת החודשים האחרונים אני סובל מעצירויות שהולכות ובאות. יש שבוע שהכל בסדר ופתאום כמה ימים שאני סובל מזה. היתי בבית מרקחת והביאו לי נרות(גליצרין) השתמשתי בהן כמה פעמים אבל לא ברצף כי זה גורם לתלות. הביאו לי גם 2 כדורים שמשלשלים לקחתי אותם וזה עזר רק ליום אחד אני אוכל טוב ע"פ המלצת הדיאטנית שאני צריך להעלות כמה קילוגרמים היא הכינה לי תפריט בריא שכולל גם שומנים טובים(אבוקדו,שקדים אגוזים וכו') שאלתי היא מה אני יכול לעשות כדי שהעציריות יפסקו כי אני לא רוצה כל החיים להשתמש בחומרים או נרות משלשלים.? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עצירות
איה הוד08/12/2008שלום יוסי,
אני מסכימה איתך שנרות, חומרים משלשלים ודברים מהסוג הזה לא פותרים את הבעיה מהשורש שלה, ואף יכולים להחמיר אותה ולגרום לעצלנות של המעיים ותלות. הם נותנים רק הקלה מקומית רגעית.
כדי לפתור את מקור הבעיה יש לגשת לטיפול נטורופתי מסודר ולאחר אבחון ינתנו לך צמחי מרפא והנחיות מתאימות.
טיפ:
שים לב האם העצירות מופיעה כשאתה "שומר דברים בבטן" (תרתי משמע) ולא מוציא החוצה רגשות או כעסים...
:-)
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה
יוסי08/12/2008רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הטיפול ? בקופ"ח או במקום אחר, אני גר בירושלים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטורופתיה בירושליים
איה הוד09/12/2008הי יוסי,
חפש נטורופתית בירושליים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים ששומרים בבטן
דורה18/12/2008שלום רב, רציתי לשאול, מה עושים במקרה שבאמת שומרים הרבה דברים בבטן או במצבי מתח ודאגות, שבעקבותיהם מתפתחים כאבי בטן עליונה וגם עצירות? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דברים בבטן
איה הוד19/12/2008דורה מקסימה,
יש שלל של טכניקות בגוף-נפש שניתן לטפל באמצעותן.
מאיפה להתחיל?
אז ברור שקודם כל משיחות - צריך לברר מה "יושב על הלב או מה יושב בבטן".
יש טכניקות להתמודדות עם סטרס, לימוד ותרגול נשימות, דמיון מודרך (כלי מדהים!), שיטת EFT (חבל על הזמן!) , לימוד הרפיות, ועוד ועוד ועוד.....
כל אלה מסייעים לעבד דברים, לשחרר אותם, להרגע ולהרפות...
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאיה
דורה19/12/2008שלום איה, תודה מקרב לב על תשובתך המהירה. בזמן האחרון הופיעו לי כאבים בבטן העליונה-קצת ימינה שמאוד מדאיגים אותי. בעבר היו לי כאבים באותו האיזור בערך וטופלתי נגד החיידק של הליקובקטר פילורי. האם זה נכון שבמצבי מתח הבעיה הזאת מחריפה? אולי תוכלי לייעץ לי לאן לפנות כדי ללמוד טכניקות של הרפיה ודמיון מודרך. אשמח לכל עצה או דעה שלך בעניין. שוב תודה, - דורה. המייל שלי: [email protected]
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)