מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצעים בראששילי11/12/2008
תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצעים בראש
איה הוד11/12/2008עיסוי הפצעים עם שמן עץ התה
מריחת רסקיו גם יכולה להועיל מאוד
עם חימר יהיה קצת קשה לטפל בקרקפת....
חפיפה עם תמצית קלנדולה אף היא יכולה לעשות פלאים...
חשוב:
יש לדעת מה מקור הפצעים ואיזה סוג פצעים אלה בשביל להציע לך משהו קצת יותר רציני וספציפי.
אם זה תגובה אלרגית לשמפו כלשהו יש לבחון את הנושא, אם זה כתוצאה ממשהו שאתה אוכל יש לבחון גם את זה, אם זה מופיע במקביל לפצעים באיזורים אחרים בגוף (גב, זרועות, עורף וכו') אז ההתייחסות שונה....וכודומה.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליפות ראש ופצעים לבת 27
מיטל04/02/2009שלום רב, במהלך כלל חיי ליוו אותי קליפות הראש, אולם הם הופיעו במידה מועטה, לתקופה קצרה. בשנה האחרונה אני מוצאת עצמי לא מפסיקה לסבול מקליפות ראש אשר "מתפזרות" ומלכלכות את כל שערי. ביוני 2008 פניתי לרופא עור והוא נתן לי שמפו טיפולי ואף נוזל למריחה על הקרקפת. יצויין כי הקשקשים/ קליפות הראש לא נעלמו עם הטיפול בהם. בחודש האחרון מצבי החמיר. ראשי מלא בפצעים ובמקום לתת להם לעבור אני מנסה לסלק אותם ולקלפם. דבר זה יוצר ליכלוכים לבנים בשיער, כאב במקום הפצע. שאלתי היא: א. ממה נגרמים קליפות הראש? ב. כיצד ניתן לרפא זאת? האם כאשר אני לא אגע בפצעים הם יעלמו? אני כבר די מיואשת.... מודה לך מאוד מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קליפות ראש
איה הוד05/02/2009הי מיטל,
אינני יודעת לומר לך מה הגורם לקליפות הללו.
תוכלי לעשות שימוש בספריי בשם "אלו-פירסט" ואחרי חודש לראות אם זה משנה את המצב.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)