צריכה עזרה דחוף!!!

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף!!!
    רחלי ביטון
    16/12/2008

שלום לכם.. אני בהריון בשבוע 36.5 והעובר שלי שוקל 2100 ורוצים לעשות לי זירוז ביום חמישי כרגע אני עם פתיחה של 1.5 ס'מ ואמרו לי שיש כמה שיטות לעשות זירוז טבעי אמרו מים חמים ניסתי אך ללא הצלחה...קיום יחס מין..ללא הצלחה...למשש את הפטמות..ללא הצלחה.. יש עוד משהו שאפשר לנסות ואני לא יודעת? בבקשה תעזרו לי אני נואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז לידה

איה הוד
    17/12/2008

שלום יקרה,

אכן כל מה שניסית אלו שיטות מקובלות...החל מהזרמת מים חמים על הגב התחתון, עיסוי הפטמות וכו'.

יש כמה וכמה צמחי מרפא שעושים בהם שימוש אך לעולם לא אמליץ עליהם במסגרת פורום מבלי להכיר את האדם. אין זה מקצועי.

יכול להיות שמידי פעם תתקלי באינטרנט בהמלצות על שימוש בצמח הקוהוש הכחול והשחור...אני אישית לא הייתי מייעצת לך לקחת אותם ללא השגחת מטפל מאחר ויש דיווחים שהם גרמו לבעיות ועד שזה לא יחקר רצוי לא להתחיל.

מה שכן ניתן לשתות חופשי זה תה מסרפד, קמומיל ועלי פטל אדום כל שעתיים!!!
    לעשות נשימות.

ללחוץ בכל המקומות שאסורים לדיקור בזמן הריון : בכתפיים- בחלק הכי גבוה של הכתף - עיסוי במקום יעזור מאוד!
    יש עוד נקודה בין האגודל לאצבע - איפה שלוחצים כשכואב הראש.
    עוד נקודה: בזרת של הרגל באזור הציפורן. וגם עיסוי ולחיצות לאורך החלק הפנימי של השוק.

אם את באמת רוצה לזרז לידה בקלות פשוט לכי למדקר סיני מידיית!

ולא פחות חשוב (אין לזלזל בזה) - להשתמש בדימיון ובכוח המחשבה!!! למה הכוונה?
    ובכן, ממש לראות בדימיון שלך את התינוק יוצא ושהוא כבר על הידיים שלך. דמייני את התהליך של היציאה שלו והפכי זאת למציאות (מחשבה אכן יוצרת מציאות!!!)

מקווה שעזרתי,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו