נזלת אלרגית לאיה הוד

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• נזלת אלרגית לאיה הוד
    אלמונית
    19/12/2008

אני סובלת מאלרגיה:האבקה של פרחים א.האם תרופה הומאופתית הנמכרת בסופרפארםבשםsinusin nasal sprayיכולה לסייע במקרים של נזלת אלרגית? ב.האם יש תרופה נוספת אשר יכולה לסייע לי עליה את ממליצה? ג.האם יתכנו תופעות לוואי? ד.בימים הקרובים אני שוקלת לבצע שוב טסטים לבדיקת אלרגיה.האם יהיה עלי להפסיק את השימוש בתרופה ההומאופתית מספר ימים קודם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת אלרגית לאיה הוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת אלרגית

איה הוד
    20/12/2008

שלום אלמונית,

כאשר יש אלרגיה אני מציעה לבדוק אופציה לטיפול רציני, מעמיר ושלם אצל נטורופת.

ניתן להיעזר בכמוסות פולן (הוא מהווה חלק מטיפול באלרגיות והוא מעולה אבל יש לבדוק בהדרגה ובזהירות קודם שאינך רגישה או אלרגית לחומר עצמו),. גם דבש מלכות וצמחי מרפא כגון אסטרגלוס , אלוורה בשימשו פנימי (ללא אלואין!!!) ועוד יכולים לעשות עבודה מדהימה.

sinusin nasal spray יכלה להקל. זה טיפול מקומי בספריי לאף מעולה! אבל זה לא יפתור את בעיית האלרגיה מהשורש.
    אין לזה תופעות לוואי!
    לא תריכה להיות בעיה עם הטסטים לאלרגיה והטיפול מאחר וזה לא תרופתי.

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת אלרגית תודה לאיה ושאלה נוספת

אלמונית
    20/12/2008

א.תודה על התשובה ב.שאלה נוספת שמטרידה:האם העובדה שאני אלרגית להאבקה של פרחים יכולה לגרום לרגישות כלשהיא כאשר אשתמש ב תרופה הומאופתיתsinusin nasal spray

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת אלרגית

איה הוד
    22/12/2008

לר שידוע לי!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו