מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחץ דם גבוההNONAME12/01/2009
שלום לכן :) אני סובלת מלחץ דם גבוהה, הייתי רוצה לדעת האם יש משהו טבעי שיכול להוריד את הלחץ דם, והאם אני צריכה להמנע מאוכל מסויים?.. תודה מראש :)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתר לחץ דם
איה הוד12/01/2009
שלום כריס,
הייתי שמחה ליעץ לך אך אינני יודעת עלייך כלום וזה יהיה לא מקצועי. ישנם מצבים שיכולים לסכן אדם וחשוב להיזהר - תארי לעצמך שאני ממליצה לך על צמחי מרפא שמורידים לחץ דם ובמקביל את לוקחת תרופות? - זה יכול להוריד את לחץ הדם יותר מידי ולגרום לנזק.
בגדול:
צמחים מרפא משנים כגון הסרפד מאוד טובים כחלק מהטיפול השלם
רצוי לנסות להבין האם לחץ הדם מושפע ספציפית אצלך ממצבים נפשיים או מתחים ואז יכנסו לתמונה גם צמחים מרגיעים למשל.
רצוי להקפיד על אכילת עלים ירוקים
ולעסוק בספורט!!!
גשי לנטורופתית לקבלת טיפול מעמיק.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ דם גבוה
שירי חבקין12/01/2009כריס שלום רב
תוכלי בנוסף להמלצתה של איה
לשתות שתיים שלוש כוסות תה לואיזה
ביום. זהו צמח שמוריד ומאזן לחץ דם באופן
עדין ואינו מסוכן בשום מצב.
כמו כן אכילה של שתי שיני שום חי ביום
יכול בהחלט לסייע לאיזון והפחתה של
לחץ דם.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכן, מקסימות:)
NONAME13/01/2009...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)