מינון צמחי מרפא

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מינון צמחי מרפא
    נעמה
    14/01/2009

לאיה שלום לך, ראשית אקדים ואומר שאני מאוד נהנת מהפורום,ומקבלת ממנו טיפים רבים. קיבלתי טנקטורה ממטפלת, לאיזון הורמונאלי, בין היתר שמה לי צמח הנקרא ורבנה, במינון של 20% באתר המסביר היטב על צמחי מרפא קראתי שורבנה צריכה ליות בטנקטורה במינון של 30%?-40% כדי שההשפעה של הצמח תהיה יעילה, האם העובדה שהצמח בפורמולה מגיע במינון נמוך, הוא לא מקבל את היעילות שלו ? אשמח לקבל ממך הסבר . תודה ויום נעים, נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון צמחי מרפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינונים

איה הוד
    14/01/2009

נעמה מקסימה,

איזו שאלה טובה!
    ובכן, כאשר מטפל בוחר מינונים של צמחים בפורמולה המורכבת מכמה וכמה צמחים, ישנם שיקולים רבים שנכנסים למשוואה.

לעיתים, צמח כמו ורבנה (שהוא מאוד עדין) אינו הצמח העיקרי ומשמעותי בפורמולה ולכן, כדי שהוא לא יתפוס מקום רב ויבוא על חשבון צמחים אחרים שהם חשובים לא פחות, אז שמים אותו במינון נמוך יותר.
    אני לא מסכימה עם מה שקראת לגבי היעילות שלו רק במינון של 30-40 אחוז. צריך לזכור שכאשר שמים אותו עם עוד צמחים יחד הם יכולים להעצים את ההשפעה שלו.

שורה תחתונה: אין להסתכל על כל צמח בנפרד אלא על התוצר הסופי המתקבל והעוצמה וההשפעה שלו.

מקווה שהצלחתי לעזור :-)
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו