בתי בת ה-15 נושמת דרך הפה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• בתי בת ה-15 נושמת דרך הפה
    ירדנה
    19/01/2009

בס"ד לכבוד הגברת איה הוד והגברת שירי חבקין, רציתי בבקשה לשאול בקשר לבתי בת ה-15. מזה שנים בתי סובלת מאף סתום ונושמת הרבה מאוד דרך הפה. שומעים את זה גם בקול שלה. כשהיא היתה קטנה, איזה רופא אמר להוציא שקדים ושקד שלישי, ואז הלכנו לשני מומחים לאף אוזן גרון והם אמרו שאין סיבה לנתח. אחר כך לפני כשנתיים גם הלכנו לרופא אף אוזן גרון מומחה והוא אמר שהוא אינו רואה סיבה לנתח והוא גם אמר שהיא מאוד אלרגית ושתעשה סיטי. בינתיים מאז עוד לא עשינו סיטי. הלכנו לאלרגולוג ששלח אותנו לבדיקות אלרגיה ואמרו שהיא מאוד אלרגית לאבק אבל בינתיים לא לעשות חיסונים. רק אריוס לורטדין וכו'.בינתיים המצב נראה יותר גרוע המצב עוד יותר קשה לה. בלילה כשהיא ישנה כמו עכשיו , ממש שומעים את הנשימה שלה. היא גם ישנה עם פה פתוח והלשון קצת בולט לכיוון החוצה. נוסף לכך אני רוצה לציין שהיא מקבלת הרבה דלקות סטרפט ועכשיו היא שוב באנטיביוטיקה. אני רוצה גם לציין שלבעלי יש פוליפים באף אבל הוא עוד לא טיפל בזה כי היה לו נתוח מעקפים בלב לפני כמה שנים. ועוד הערה אמרו לבעלי שהוא גדל מאוד מהר, הוא מאוד גבוה ולכן הריאות לא התפתחו מספיק וגם זה קשור לנשימה.קבענו תור לבתי לרופא אף אוזן גרון לעוד שבוע בעזרת ה'. סליחה שכתבתי כל כך הרבה , ועכשיו אני שואלת האם יש לכם איזה רעיון שיכול לעזור לבת שלי בקשר לאלרגיות שלה? האם יש אפשרות שאולי לא נצטרך נתוח או הרבה תרופות ,האם יש איזה עצה לרפואה הטבעית או לתרופות סבתא? תודה רבה רבה רבה ירדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת ה-15 נושמת דרך הפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה

שירי חבקין
    19/01/2009

ירדנה שלום רב
    אני מבינה את דאגתך ומכירה את חוסר האונים של הרפואה
    הקונבנציונלית בנושא אלרגיות.

אני מאוד ממליצה לך לפנות לטיפול ברפואה הסינית שזה
    אומר אבחון וטיפול בדיקור ובתזונה וצמחי מרפא סינים
    מנסיוני זה אולי הדבר שהכי עוזר.
    אני מכירה היטב ותמיד ממליצה מנסיון אישי על דר' ראובן
    ברק מתל אביב אולם כל רופא בשיטה זו שהינו מוסמך
    ידע ויוכל לעזור לכם. יש כיום הטבות בקופות החולים המשלימות
    שמכסות אחוז גבוה מעלות הטיפול האלטרנטיבי.

בתקווה שעזרתי
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף סתום

איה הוד
    19/01/2009

ירדנה מקסימה,

מסכימה עם שני המומחים לאף אוזן גרון שאמרו שאין סיבה לנתח כאשר הסיבה היא אלרגיה! כאשר מוציאים שקדים הבעיה לא נפתרת היא רק נודדת למקום אחר ולפעמים אפילו גרוע יותר.

עושה רושם שמערכת החיסון של בתך בקריסה וזקוקה לחיזוק מסיבי.
    האנטיביוטיקה היא הכרחית בסטרפ' הבעיה היא שבטווח הארוך זה רק מחליש אותה עוד יותר.

יש כל כך הרבה מה לעשות בנידון - ואני לא יודעת למה עד היום לא ניגשת לטיפול ברפואה משלימה. יש כל כך הרבה צמחי מרפא נוגדי אלרגיה ומחזקי מערכת חיסון שניתן להתאים לה אישית ושעובדים בהצלחה מרובה.

העצה הכי טובה שלי אלייך - לא לחכות ולגשת לנטורופתיה בשילוב עם דיקור

באהבה
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו