טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!
יש לי שיער מתולתל יבש מאוד
ואני משתמשת לקרם לחות לשיער בצורה קבועה כדי לסדר אותו
כל פעם אני שמה כמות דיי גדולה על שיער לח ומגלגלת את התלתלים בעצמי
לשיער אין כבר שום שומן טבעי ואם אני לא שמה קרם לחות אין לו כלל צורה
הוא יבש ונפוח והתלתלים כבר הרוסים...
ניראה לי שזאת בעיה להרבה בנות עם שיער מתולתל...
אז איך צריך לחפוף ולטפל בשיער כדי שיהיה בריא?
מה לגבי קרמים לשיער? איך אפשר להרגיל את השיער להיות יפה בלעדיהם?
ובכלל מה לעשות כדי שיחזור להיות בריא וטבעי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הפיתרון אינו רק בחיפוש אחר מזור חיצוני של קרמים, משחות ומסכות אלא בשילוב עם טיפול פנימי! הזיני את השיער מבפנים עם מיץ עשב חיטה טרי כל בוקר על קיבה ריקה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד