כתמים בפנים :(

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כתמים בפנים :(
    מיכלי
    08/02/2009

הפצעונים שהיו לי על איזור הסנטר והלחי השאירו כתמים מאד מקווה שלא יהפכו לצלקות איך אפשר בצורה טבעית בלי כימיקלים לחדש את העור, לבצע פילינג ולהעלים כתמים? ומה הטיפול הכי יעיל לאקנה קלה? (יש אפשרות טבעית להתמודד עם העניין? נכון לעכשיו- נוטלת כמוסות סבוקלם לעור בריא רוחצת את הפנים בסבון מתוק+מי פנים+קרם לחות דל שומן של סבוקלם משתדלת לא לאכול מטוגנים ומתוקים ושותה הרבה מים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בפנים :(

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים

שירי חבקין
    09/02/2009

מיכל שלום רב
    כפי שהמלצתי כאן בעבר ל טיפול יסודי באקנה, פצעי בגרות
    ופגמים קלים בעור
    יש להכין מסיכת חימר ירוק מדי ערב ולהשתדל להשאיר אותה
    למשך כמה שעות אפילו לישון עם זה עד הבוקר

לשטוף בסבון על בסיס לבנדר או עץ התה
    למרוח משחת רסקיו, או כל משחה טיפולית שמכילה
    לבנדר ו/או עץ התה.

לגבי הכתמים את יכולה להשתמש במשחת קלנדולה
    ובסבונים על בסיס צמח זה שכן הוא נודע בסגולתו
    לשפר עד מאוד בעיות של פיגמנטציה.

בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה:)

מיכלי
    09/02/2009

כמה שאלות... #לגבי חימר ירוק- איפה משיגים ואיך מכינים? (עם מים/מיץ לימון/יוגורט) #סבון לבנדר/עץ התה- יש לך חברה מסויימת המומלצת לשימוש זה? היה לי התנסות שלילית עם סבון עץ התה- השאיר לי יובש נוראי בפנים והתקלפויות... אפשר סבון על בסיס שמן זית עם לבנדר? #איפה משיגים סבון קלנדולה/משחת קלנדולה שמתאימה לעור עם פצעים? (רוב הקרמים שראיתי על בסיס צמח זה מתאימים לעור יבש) שוב, יש חברה מסויימת מומלצת? כי פשוט לא מתחשק לי עוד נסיונות גרועים עם חומרים על הפנים... תודה מראש... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו